Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Możecie mi

Polecane posty

Gość gość

polecić jakieś dobre garnki do indukcji??

Gość gość
Tefal garnki i patelnie, porzadna a cena nie za wysoka.

Gość Marta Kowalewska
Witam, Polecam Pani uwadze garnki Philipiak. Posiadają one aluminiowe dno termodyfuzyjne w technologii TEKNOTHERM, które umożliwia równomierne i szybkie grzanie na każdym rodzaju źródła energii, również na płycie indukcyjnej. Chętnie odpowiem na pytania, jeśli chcieliby się Państwo dowiedzieć czegoś więcej. Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK

Gość Fiorella42
Ja "znam" i jedne i drugie, bo jeden z Tefala dostałam wiele lat temu od teściów, a Philipiaka ostatnio oglądałam na pokazie. Myślę, że na garnkach nie powinno się oszczędzać, bo to inwestycja na lata. Chciałabym mieć w domu taki zestaw do gotowania wieżowego. Na pokazie robi ogromne wrażenie. Fajna sprawa do zdrowego, beztłuszczowego gotowania. No ale narazie to tylko nad mężem pracuję, bo nie bardzo jest kasa. :P

Gość AsiaBujak
Pani Marto a gdzie można zapoznać się z ofertą naczyń philipiaka? Posiadacie jakieś sklepy?

Gość Marta Kowalewska
Pani Joanno, Produkty Philipiak może Pani obejrzeć na naszej stronie internetowej. Znajdzie Pani tam także adresy sklepów i salonów firmowych. Najlepszą okazją do zapoznania z ofertą i możliwościami naczyń Philipiak jest jednak udział w ich pokazie. Jeżeli ma Pani do mnie jeszcze jakieś pytania, chętnie pomogę. Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK

Gość gość
Pani Marto dziękuję za informację. Byłam na pokazie i było warto :). Bardzo fajnie to wszystko zostało przedstawione i mogłam uzyskać odpowiedzi na wszystkie nurtujące mnie kwestie.

Gość gość
a co to indukcja?

Gość AsiaBujak
A jak można wziąć udział w takim pokazie? Prowadzone sa jakieś zapisy?

Gość gość
Jestem świeżo po pokazie garnków marki Philipiak. Na pokaz zapisałam się absolutnie sama i bez nacisku :). Wystarczy, że wejdziesz na stronę Philipiaka, zadzwonisz, spytasz o pokazy w swoim mieście i już załatwione. jestem bardzo zadowolona :) można się wiele dowiedzieć

Gość AsiaBujak
A trzeba płacić za udział w takim pokazie naczyń philipiaka? Możesz coś napisać?

Gość Marta Kowalewska
Witam, Absolutnie nie. Pokazy naczyń są bezpłatne i do niczego nie zobowiązują. Jeżeli mają Państwo jeszcze jakieś pytania, chętnie odpowiem. Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK

Gość małaminka
Ja mam patelnię z groszkowym dnem właśnie z philipiaka i jak jej używać prawidłowo dowiedziałam się z eksperckich porad firmy na stronie philipiakexpert.pl