Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam aparat 2 dni i oszaleje

macie teraz aparat na satle na zębach? mam pytanie

Polecane posty

mam aparat na stałe od 2 dni i nie mogę się przyzwyczaić gdyby nie tyle kasy to bym go zdjęła bo doprowadza mnie do nerwicy? tez tak mieliscie przez pierwsze dni? pozatym jakies druciki mi od wewnątrz wargi zaczepiają i boli.. czy ten stan niekomfortowy minie za kilka dni???? i jeszcze takie pytanko czy z aparatem da sie calowac z chlopakiem? dodam ze za miesiac będe mieć jeszcze aparat na dole czyli pełny predator ze mnie bedzie eh

???

Gość gość
przyzwyczaisz się z czasem, przestanie haczyć i całować się będziesz, lepiej się pomęczyć trochę i mieć ładne zęby niż krzywe albo co najgorsze co drugi wystąp, plus, że dbasz o siebie

Gość gość
tak ten stan trwa ok tygodnia, potem będzie normalnie. ciesz się dziewczyno ze będziesz miała ładne żeby i ze cie na to stać, a nie marudzisz.. jest chyba jakas masc na te klamerki, żeby nie raniły jamy ustnej

powiem wam ze jak mialam jakies 11 lat mialam aparat na stale juz nosilam i mi sie wyprostowaly ale potem mialam nosic taki aparat retencyjny czy jakis na noc chyba przez kolejne 6 miesiecy ale nie nosilam i z czasem zęby sie rozjechaly i teraz mam 25 i znowu postanowilam miec aparat mam nadzieje ze tym razem po zdjęciu zęby juz zostana na swoim miejscu;)