Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o tempora o mores

Typowe rozmowy kafaterianek czyli o papierze toaletowym. Nie wstyd wam baby ?

Polecane posty

Gość o tempora o mores

Mam nadzieje, ze pisujace tu kobiety nie stanowia jakiejs grupy reprezentacyjnej wsrod przecietnych mlodych Polek :o bo przeciez zalamac sie mozna. Czym wy zyjecie? O czym wy dyskutujecie? Filozoficzne dysputy nt papieru toaletowego, czestotliwosci mycia wlosow i zebow, co dzisiaj na obiad, itd itp. Kilka tylko tematow widzialam ale od razu rzucil mi sie zatrwazajaco niski poziom umyslowy i intelektualny piszacych tutaj kobiet. Naprawde nie potraficie rozmawiac na powazniejsze, wartosciowsze tematy? Np kariera zawodowa, ambicje i plany na przyszlosc, aspiracje, pasje, podroze, talenty... Nie dziwie sie juz, ze ten kraj tak wyglada, jak przyszlych obywateli rodza takie kretynki o IQ swinki morskiej. Koszmar

Gość gość
a co cie obchodza dyskusje, ktore cie nie interesuja, niezwykle inteligentna kobieto z pierdyliardem fakultetow? :D

Gość gość
po pierwsze sama jesteś kretynką.... wulgaryzmy twoim zdaniem świadczą o inteligencji??? po drugie to jest forum a nie koło naukowe im Curie- Skłodowskiej to sa luźne rozmowy, o kupkach, zupkach, papierze toaletowym.... samo życie. są też tematy o pracy, o ambicjach, planach na przyszłość, na wakcje itp ale ty widać jesteś to głupią kafetrianką która widzi to co chce i musi się czegoś czepiać.

Gość gość
autorko, ten sam temat miałam dzisiaj założyć:) To co tutaj się dzieje to dno i 2 metry mułu. Poziom dyskusji równy 0, tematy żenujące.

Gość gość
to forum o macierzyństwie i wychowywaniu dzieci, więc kupki i zupki są tu jak najbardziej na miejscu. Taka jesteś niby ynteligentna, a nie rozumiesz prostych zależności. Jeśli chcesz się wymienić opowieściami o karierze zawodowej i o pasjach (założę się, że masz mnóstwo pasji, malujesz, haftujesz, skaczesz na bungie, nurkujesz z rekinami bla bla bla) to skorzystaj z innego forum 🖐️

Gość gość
ty za to z pewnością zaliczasz się do wybitnych, ambitnych młodych Polek. nie sprzątasz, nie myjesz sie, nie gotujesz.... bo oczywiście gosposia robi to za ciebie więc nie masz z nami wspólnego tematu. nie wiem tylko po co wchodzisz na kafeterię?? poszukaj sobie jakiegoś koła Polskiej Akademii Nauk.

Gość gość
ty za to założyłaś mega inteligentny temat... nawet nie chce mi sie komentować. kolejna która tylko jadem umie pluć... piszesz że ty niby do inteligencji się zaliczasz.... tylko skąd te wulgaryzmy???

Gość o tempora o mores
O, juz sie zaczela agresja i wulgaryzmy. Naprawda jakas patologia tutaj tylko przesiaduje :( Ja wszystko rozumiem, ze to forum o dzieciach, kupach i zupach, ale czy dla rownowagi nie warto byloby czasem poruszyc inne tematy? Cos co ma nieco wyzszy wymiar, w koncu nie samym chlebem (i papierem toaletowym) czlowiek zyje. Mnie to po prostu szokuje i przeraza, jak nisko umyslowo moze upasc czlowiek, bo na co dzien otaczam sie zupelnie innymi ludzmi, realizuje sie zawodowo i zyciowo i rzadko mam czas zagladnac na tego typu forum. Teraz przewertowalam to akurat forum kilkanascie stron wstecz i NIGDZIE nie ma tematu np o ksiazkach, muzyce, hobby forumowiczek, podrozach, osiagnieciach zawodowych... Czy tutaj w ogole zaglada czasem homo sapiens?

Gość gość
a gdzie niby te wulgaryzmy...??? autorka stwierdza fakt, że poziom forum żenujący tak samo jak Wy stwierdzacie, że papier toaletowy z Biedronki jest gorszej jakości albo 18 osób sobie wzajemnie wyjaśnia jak działa zmiana czasu na letni i czy budząc się o 6.00 tak naprawdę śpimy do 5.00 czy do 7.00...:)

Gość gość
ja juz wolę takie tematy niż kłótnie poród SN czy CC kochałam się z chłopakiem wczoraj, czy jestem w ciąży. co złego jest w dyskusji o papierze toaletowym, myciu włosów czy gotowaniu??? samo życie.

Gość gość
od tego sa inne fora. nazwa forum mowi sama za siebie, czytanie ze zrozumieniem nie boli jak mam ochote na dyskusje o ksiazce to ide na forum tematyczne, to przeciez oczywiste

Gość gość
do gościa z 21:41 kretynka to co??? tak sie wysławia inteligencja?? a poza tym widać że pisze to autorka, założyła temat, nikt jej nie przytaknął to pisze pod pseudonimem gość :P żenujące.

Gość gość
Powtarzam jeszcze raz, ograniczona istotko: na kafe jest rowniez dzial: Kultura: ksiazki, kino i muzyka, wiec niektore tu piszace dziewczyny pewnie pisuja rowniez tam. No ale coz, czego wymagac od ameby :D

Gość o tempora o mores
nie, nie pisze jako gosc ;) mam gdzies czy ktos mi przytaknie, czy nie - nie mam niskiego poczucia wlasnej wartosci ;) pisze co uwazam, i tyle. wiadomo, ze to kontrowersyjny temat, prawda boli i bedziecie wszystkie sie rzucac i bronic nawzajem. nihil novi :) kretynka to nie wulgaryzm, tylko kolokwializm, a uzyty tutaj to fakt - nazwalam rzeczy po imieniu ;)

Gość gość
O, juz sie zaczela agresja i wulgaryzmy. Naprawda jakas patologia tutaj tylko przesiaduje x wulgaryzmy to się zaczęły w twoim pierwszym poście a tak na marginesie... to inteligencja używa polskich znaków. Jest różnica czy zrobić komuś łaskę czy laskę :)

Gość o tempora o mores
Nie przyszlo wam do glowy, ze temat zalozylam tutaj celowo, a nie przypadkiem? ;) Byc moze sama jestem matka, zona, i po prostu zalamuje mnie fakt, ze na forum o macierzynstwie rozmawia sie li i jedynie na tak niskie i prymitywne tematy. Przeciez na forum o dzieciach i rodzinie rowniez mozna, i powinno sie rozmawiac na tematy ambitne :) w koncu wychowywanie dzieci to najwazniejsza i najambitniejsza misja, jaka w zyciu ma czlowiek. Tymczasem z tego co obserwuje, wasze zycie rodzinne ogranicza sie do (uwaga wulgaryzmy;)): srania, zarcia, spania, i tak w kolko. Naprawde tego nie widzicie? :D

Gość gość
Ech... nikt nie przytaknął, bo kto miałby to zrobić, skoro wszystkie tak zaciekle bronicie swoich durnych tematów. Owszem, jest to forum o macierzyństwie, czasem można natknąć się na w miarę merytoryczne dyskusje nt wychowania dzieci, zdrowia, rozwoju... ale to naprawdę są "perełki"- większość to obrażanie się wzajemne, prowokacje, przechwalanie dziećmi, licytowanie, które jest "lepsze", piękniejsze... Ps. Nie jestem autorką.

Gość o tempora o mores
Nie uzywam polskich znakow, bo mieszam poza Polska i pisze z chromebooka, na ktorym polskich znakow nie da sie zainstalowac ;) z laptopa pisze z polskimi :)

Gość gość
kretynka nie jest wulgaryzmem, jeśli jednak słowo to jest użyte użyte jako określenia obrażające kogoś (bez uzasadnienia), to należy je zaliczyć do obelg. Jeśli ktoś określa kogoś np. wyrazem g****iciel nie dlatego, że osoba ta g****** tylko dlatego, że wyraz ten ma dla obrażającego znaczenie negatywne, to zabieg ten ma na celu dyskredytowanie osoby, o której się mówi. Przypisywanie komuś cech negatywnych w celu znieważenia (a nie w celu nazwania rzeczywistych cech czy przymiotów tejże osoby) jest inwektywą, czyli wyrazem o charakterze obelżywym.

Gość gość
Oj autorko :D Mimo wszystko nie sądzę, żebyś rzeczywiście miała poczucie własnej wartości, bo ci, którzy je mają, nie potrzebują wychwalać się na forum usiłując wywyższyć się kosztem innych. Piszesz, że masz pasje, ambicje, że och i ach? Wiemy, że czekasz na oklaski, ale nie tędy droga. Nie reprezentujesz sobą zbyt wiele generalizując ludzi według jakiegoś swojego chorego wyznacznika. Wiedz, że człowiek inteligentny potrafi rozmawiać na każdy temat, czy chodzi o literaturę, zupę ogórkową czy papier z Biedronki.

Gość gość
kolezanko z 21:50... brawo :)

Gość o tempora o mores
Radze czytac ze zrozumieniem (wiem, frazes;)) nigdzie jeszcze nie napisalam, ze sama mam pasje, kariere itd;) napisalam tylko, ze mam malo czasu na tego typu fora bo realizuje sie w zyciu i otaczam innym sortem ludzi - co jest prawda, ale nikt wierzyc nie ma obowiazku :) poruszylam tylko problem, na ktory zwrocilam uwage - ze osoby pisujace tutaj wydaja sie bardzo hmmm nieskomplikowane :D

Gość gość
a w ramach swoich pasji w kosmos sie nie wybierasz??? jednego zadufanego w sobie człowieka byłoby mniej na tym świecie...od razu innym żyłoby się lepiej.

Gość gość
"poruszylam tylko problem, na ktory zwrocilam uwage - ze osoby pisujace tutaj wydaja sie bardzo hmmm nieskomplikowane smiech.gif" . to nie jest zaden problem. co najwyzej: twoj problem :)

Gość gość
dokładnie, 100% racji, gość z 21:50 nic dodać nic ując.

Gość o tempora o mores
Tymczasem oddalam sie, bo wlasnie takiego przegadywania sie z przekupkami unikam w zyciu i w internecie ;) czego i wam, serdecznie, zycze :) szkoda czasu, zyjcie madrze :)

Gość gość
gość z 21:54 - otóż to. Autorko - czyżby ten "inny sort ludzi" przez cały boży dzień nie poruszył bardziej przyziemnego tematu niż cytuję: kariera zawodowa, ambicje i plany na przyszlosc, aspiracje, pasje, podroze, talenty???

Gość gość
papa, bedziemy zyc jak ty, bedziemy sie wywyzszac i z pewnoscia daleko zajdziemy, dziekujemy ci dobra kobieto za jakze cenne zyciowe rady, pies ci morde lizal niedopchana kolezanko :D

Gość gosc na wychodnym
pies ci morde lizal niedopchana kolezanko xxx o, to wlasnie sztandarowy przyklad poziomu piszacych tutaj kobiet :) wies tanczy i spiewa autorko, szkoda czasu:)

Gość gość
hahaha autorka sama sobie odpisuje :D