Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o tempora o mores

Typowe rozmowy kafaterianek czyli o papierze toaletowym. Nie wstyd wam baby ?

Polecane posty

Gość gość
A ja otwieram własnie wino. Papier kupuje w lidlu i rossmannie. Wolę tańszy papier, a droższe wino;-)

Gość gość
O tak tak tak, czekalam z utesknieniem kiedy sie przypierdzielisz wlasnie do tego fragmentu! Potwierdzasz moje przypuszczenia, jestes typowa, nadenta paniusia pochodza z bogatej rodziny. Taka typowa snobka ktorej najwyzsza zyciowa wartoscia jest lechtanie wlasnego ego poprzez ponizanie innych. Twoja reakcja jest tego dowodem. Zatem splywaj niunia :D

Gość gość
O tak tak tak, czekalam z utesknieniem kiedy sie przypierdzielisz wlasnie do tego fragmentu! Potwierdzasz moje przypuszczenia, jestes typowa, nadenta paniusia pochodza z bogatej rodziny. Taka typowa snobka ktorej najwyzsza zyciowa wartoscia jest lechtanie wlasnego ego poprzez ponizanie innych. Twoja reakcja jest tego dowodem. Zatem splywaj niunia :D

Gość gość
Co ty autorko robisz na kafeterii? Są fora dla ciebie, mnóstwo tematycznych :)

Gość gość
"Naprawda jakas patologia tutaj tylko przesiaduje" - po tm zdaniu z automatu stwierdzam u ciebie niskie IQ, smie twierdzic ze idealnie wpasowujesz sie w schemat typowej kafeterianki, poniewaz tak jak one uzywasz niewlasciwie słowa "patologia" nie rozumiejac jego prawdziwego znaczenia. ponadto osoby, ktore zakladaja wyzszosc swojej osoby nad innymi, z gory mozna posadzic o maly mozdzek. madrosc sie nie wywyzsza, bo nie ma takiej potrzeby. ps: idz sobie gadac o podrozach, ksiaaaazkach i innych pro tematach ze swoimi (zapewne) wybitnymi znajomymi, a nie wdajesz sie w dyskusje z błahymi babami;)

Gość gosc na wychodnym
Autorka juz dawno sie pozegnala i poszla a te dalej sie tlumacza :D p.s. nie, nie jestem autorka chociaz TAK, tez nie uzywam pl liter ;)

Gość gość
22:15 - a ja mysle ze moze i nie pisze, ale swoj genialny, odkrywczy,m zaslugujacay na nobla topic bedzie odswierzac do jutra i jarac sie kazdym wpisem.

Gość gość
Alez jestes autorka :) Chyba ze w cudowny sposob zdublowalas IP, bystrzacho :)

Gość gość
22:04 - mysle ze wypowiedzialas sie 100 x bardziej blyskotliwie i zartobliwie niz autorka w swoich zadufanych komentarzach razem wzietych;D uzmialam sie;) brawo;)

Gość gość
gość "Alez jestes autorka Chyba ze w cudowny sposob zdublowalas IP, bystrzacho" :D Hahahahaha, jednak glupota bab z kafeterii nie ma konca. Jak kosmos :P

Gość gość
I kolejne wcielenie autorki :))