Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż ze mną nie sypia....

Polecane posty

Gość gość

jakies rady?

Gość on___34
ze mną zona nie sypia :( może pogadamy o tym ?

Gość gość
a Ty sypiasz z nim czy z dzieckiem?

Gość gość
nie szukam nikogo, kocham męża. On ma bardzo niskie libido i jest mi z tym źle, woli spać.

Gość gość
nie mamy dzieci

Gość on___34
u mnie to samo. woli spac, a ja chce jej robic dobrze

Gość gość
ooo podpinam się - mam to samo z mężem :(

Gość gość
nie widzieliśmy się tydzień , pisał że tęskni za mną za moim ciałem przyjechał i nic. Nie odpisujcie ze ma kochankę bo jej nie ma, wyjeżdża raz do dwóch razy w roku na kilka dni, z bezsilności schudłam 7 kilo. jestem nieszczęśliwa

Gość on___34
no to dziewczyny nadstawiać c.ipki to wam wymasuje dziurki językiem

Gość gość
on___34 jakbym chciała zdradzić męża to nie szukałabym nikogo na kafeterii . chcę zrozumiec , moze jest coś czego nie widze

Gość gość
Kochana wiem co czujesz - tak jak pisałam mam to samo :/ kochankę wykluczam, figurę mam ok - przynajmniej tak oboje twierdzimy, próbowałam wszystkiego i ... wielkie NIC :( już sama nie wiem co o tym myśleć ....

Gość gość
Jakoś słabo,bo nic nie czuję :-(

Gość gość
on___34 to nie temat dla napalonych pasożytów

Gość gość
czy to znaczy ze mamy sie z tym pogodzić?nie chcę być smutna

Gość mamycycek
A ja od 20 lat jadę na "ręcznym". Mamy przerąbane. Syty głodnego nie zrozumie. Nic Wam nie pomoże. Modlenie się także nie. Ja się o dobrą żonę modliłem 7 lat. I dostałem zimną kostkę lodu z dziurką. Ale już dzieci duże .. :) i za moment będę wolny. Znajdę sobie jakąś młodą nimfomankę i nadrobię stracony czas.

Gość gość
Rozczarowania? Zdołowania? Załamania? Zawiedzenia? Smutku? NICZEGO??

Gość gość
ja też się często masturbuje ale zawsze po ogarnia mnie wielki żal i smutek,mam męża , mam dom wiele mozliwości , jestem bardzo otwarta na wszelkie nowosci i uległa a jestem zmuszona zaspokoic sie sama.... to jest straszne

Gość gość
mamycycek - hahaha po takim czasie to cię żadna nimfomanka nawet nie będzie chciała - co ma zbierać z ziemi ?? Chyba same jaja żeby się o dywan nie ocierały :D i to za kasę więc taka cię na starość czeka przyjemność :D

Gość gość
A czego dziewczyny próbowałyście? Bielizny? Jakieś smsy erotyczne? Filmy? Gadżety?

Gość mamycycek
A ja wielki żal mam już za sobą. Walczyłem o lepszy seks jakieś 8 lat i się poddałem. No ... pocieszam się tym, że wyglądam młodo i może jeszcze uda mi się pożyć przy kimś, kto doceni masaż stóp, pleców, mycie garów, mycie okien, pomoc przy lekcjach z dziećmi i szalone pomysły na seks na łonie natury ...

Gość gość
pisałam smsy bez zadnego odzewu ani efektu, bielizna.... on nie widzi róznicy czy mam stringi czy pantalony najlepiej jak latam na golasa, filmów z nim nieogladam

Gość gość
mamycycek Od "kostki lodu z dziurką" :-) do nimfomanki...? Taka przepaść?

Gość mamycycek
[mamycycek - hahaha po takim czasie to cię żadna nimfomanka nawet nie będzie chciała - .. ] Ale śmieszne. Prawie tak samo śmieszne, jak te wszystkie młodsze laski, które się ślinią na mój widok na kursie salsy ... :)

Gość gość
a gadżety... kupiłam kiedyś grę na walentynki.Użyliśmy jej raz... 3 godz super zabawy we dwoje ale od tamtej pory lezy i sie kurzy

Gość gość
I okna sama myję,a u faceta cenię inne umiejętności :-)

Gość gość
To tak jak mój - czy mam stringi czy "babcine majciory" to nie ma znaczenia :( smsy to była strata czasu - MASAKRA :( ... przykre to .... a powiedz czy zawsze tak miałaś ??

Gość mamycycek
Ja wyrzuciłem takich zabawek prawie pół reklamówki. Teraz nowe zabawki kupuję kuzynce i potem tylko pytam jej męża czy były warte grzechu czy nie. :) Przynajmniej jestem na bieżąco z seks-elektroniką. :)

Gość gość
mamycycek A dlaczego Twoja żona ni chce?

Gość mamycycek
Moja 4 lata temu dostała fantastyczną piżamkę ... Mniam, mniam .... Ubrała ją dwa razy: w dniu kiedy ją dostała i 2 lata temu. No i to by było tyle szaleństw w alkowie! Złamanego c***a nie warte to życie. :D

Gość gość
"masaż stóp, pleców, mycie garów, mycie okien, pomoc przy lekcjach z dziećmi i szalone pomysły na seks na łonie natury ..." Pierwsze dwa - NIE LUBIĘ, uwielbiam sprzątać więc odpada, a syn jeszcze chodzi do przedszkola więc mało co się uczy ale i tak lubiłam i lubię naukę więc sama przyjemność :D a co do seksu na łonie natury - osobiście wolę intymność - dla mnie seks to 2 połączone w 1 więc po cholerę mam się stresować że będzie mnie ktoś podglądał w tak INTYMNEJ I OSOBISTEJ sprawie!