Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość partner

Alkohlizm kobiety

Polecane posty

Gość gość
nie jestem AA bym go "leczyła" a raczej toplała się w błocie z jakimś alkoholikiem alkoholik ma gdzies uczucia bliskiej osoby,on ma uczucia do % zbyt dobrze znam ten temat i nie przekonasz mnie-lata praktyki zrobiły swoje

Gość gość
widok pijaka/pijaczki odrzuca mnie większość z nich k***i się ile wlezie autorze,mało jest porządnych dziewczyn?masz naprawdę poplątane w głowie

Gość gość
autora wcielo?

Gość gość
wiele żon też ma uczucia ,dzieci mają rownież,a alkoholik nic sobie z tego nie robi,chleje wciąż i rozpie...rodzinę

Gość gość
to prawda, wiekszość z problemem alkoholowym kur/wi sie na potęgę... chłopy wsadzają we wszystko co sie rusza a baby dają wszystkiemu co ma erekcje. autor kocha wiec pewnie ślepy jest na pewne rzeczy... poza tym alkoholicy to mistrzowe w kłamstwie...

Gość Trudne życie z alkoholikiem
Co z tego że chcesz jej pomóc wyjść z nałogu skoro ona nie zechce! Ktoś mądrze tu napisał żeby przekonać do AA jeżeli nie zechce leczyć się, to nie ma co zawracać sobie głowy z kimś takim.Czy Ciebie to będzie rajcowało będąc z nią na co dzień widząc wiecznie pijaną???? Co chcesz osiągnąć będąc z takim dnem??!

Gość partner
poki mam sily, chce Jej pomoc. Mam nadzieje, ze uda nam sie ten problem pokonac.

Gość Jakie to żenujące
Szczerze Ci tego życzę, chociaż bardzo wątpię że Ci się powiedzie.Alkoholik musi sam chcieć skończyć z nałogiem.Nawet nie możesz z nią porozmawiać bo wiecznie pijana.Czy odpowiada Ci takie życie u boki pijaczki?! Czy nie masz rodziców żeby Ci nakładli do pecyny żebyś się obudził???? Chłopie sam się pogrążasz!

Gość gość
Po co się wysilacie.Prawda jest że swój swojego pozna.Odpowiada jemu taka zachlana laska, to jego problem! Skończcie te dyskusje, szkoda czasu na ten debilizm.To PATOLOGIA jest, czy tego nie widzicie??😠

Gość gość
Autor wykazuje klasyczne cechy współuzależnienia. To prawda - jeśli ona nie zda sobie sprawy ze swojego problemu i nie osiągnie swojego dna (dla każdego jest ono gdzie indziej) to nie ma mowy o trzeźwości. Autorze, proponuję Ci pójście do najbliższego ośrodka ds. uzależnień i porozmawianie z profesjonalnym, doświadczonym terapeutą.

Gość partner
Dziękuję za poradę

Gość gość
autorze,jestes uzależniony,chory także,więc zgłoś sie na terapię mendzisz,drepczesz w miejscu i w*******z nas tą patologią przeczytaj sobie wszystkie wpisy,sama prawda