Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość femme femme

mezczyzni sa niepelnosprawni umyslowo

Polecane posty

Gość femme femme

mysla tylko rozporkiem,jak kobieta cwana to zrobi z takim co zechce.druga sprawa to taka,ze oni widza tyklko starzenie sie u kobiet,przy czym sami bedac nawet po 60 wyrywaja do 18,bo im sie wydaje,ze sa nadal super piekni i mlodzi.autentyczne niedorozwoje:Dja faceteom taki kit wciskam a oni wszystko kupuja.a jeszcze dodam,jacy to oni maczo,ale u dentysty to sie malo nie zesra z bolu.w czwartek bylam u dentysty i jeczal z bolu jakis facet jak panienka,a chlop jak dab,prawie 2 metry:D

Gość pixi dixi
to prawda i jeszcze cholerne lenie w dodatku

Gość femme femme
Raz jechałam samochodem i zatrzymał mnie policjant i mówi, że nie mam włączonych swiateł, ja mu na to ze przecież słońce świeci i wszystko widze. A ten "mundry inaczej" dał mi mandat. :(

Gość femme femme
nie uzywam polskich znakow podszywie:Ppewnie factetem jestes i nie zauwazyles

Gość gość
Cześć kobiety :) co tam powiecie ciekawe o facetach :D z checia poslucham podyskutuje :D mam chwile czasu

Gość gość
s********j c***o.to jest forum dla kobiet,nałogowy onanisto i wiejski bawidamku

Gość gość
o następny filozof,zyeb siedzi na babskim forum od rana do nocy i madrzy się

Gość femme femme
nie wiem co to jest stereotyp czy cus takiego ale mam bardzo zle wrazenia z facetami :(

Gość precz z bieda
sporo w tym prawdy:)ja nadal pamietam jak mialam te 18 czy 20 a wyrywali do mnie panowie starsi nawet od mojego ojca,jakie obrzydzenie wtedy czulam:Oluster w domu nie maja czy jak?

Gość gość
idealny temat żeby zleciało się stado kafeetryjnych przygłupów i mądrzyło na tematy damsko męskie,chociaz jedyna kobieta jaka w życiu mieli to własna ręka,ewentualnie zaliczyli jeszcze jedną,czyli druga rękę :-D

Gość precz z bieda
a teraz mam 55 i tylko 80 letnie dziadki sie mna interesuja :(

Gość femme femme
banda glupich meskich szofinistow :(

Gość gość
fuj co za obleśne typy,jak można siedzieć na kobiecym forum w tak piekny dzień,co za c***y,zero ambicji,zero zainteresowań,zero normalnego życia faceta,jesteście ohydni,szkoda czasu na pisanie z takim czymś

Gość gość
Nie wyobrażam sobie aby mój mąż zaczynał dzień od posiadówek na kafeterii:-D skąd się biora takie cipki :-D

] gość fuj co za obleśne typy,jak można siedzieć na kobiecym forum w tak piekny dzień,co za c***y,zero ambicji,zero zainteresowań,zero normalnego życia faceta,jesteście ohydni,szkoda czasu na pisanie z takim czymś xxxxxxxxxx A co ty tu skarbie robisz ? Bo ja męskiego kaca leczę :classic_cool:

Gość gość
ty larry z hollywoodu,czlowieku albo masz dopiero 12 lat albo cpasz cos,albo cie matka kablem po glowie naopieprzala.nie wstyd ci takie bzdury pisac?jesli ktos mysli,ze jestes zabawny,to ta osoba jestes tylko ty.widzialam twoje inne posty,poprostu brak mi slow na taki debilzim.

Gość gość
nie koleś próbuje pokazać jaki jest wyluzowany,taki ironiczny,nic go nie rusza,on tu sobie siedzi na luzaku i rznie twardziela bo a nuz widelec trafi się jakiś zdesperowany pasztet i będzie mógł nawijac przez 700 stron swoje głupoty

Gość gość
nie ma się co dziwić że taki c**y tu siedzą,bo gdzie maja siedziec jak ich nikt nie toleruję w otoczeniu własnym,co nie dziwota,niestety nie da się zablokowac na publicznych forach takich odpadów i będa się panoszyć po tematach udając męzczyzn