Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość femme femme

mezczyzni sa niepelnosprawni umyslowo

Polecane posty

Gość gość
popieram goscia wyzej.a co do ciebie larry to trollowac tez trzeba umiec,wiec moze wez sie za cos,co potrafisz.

To narka bo właśnie żona wstała . Idę zrobię jej kawkę i opowiem jakie jesteście milutkie od samego rana . Ale cóż się dziwić ... jak baba sama śpi.:)

Gość gość
ale oblech:-( niestety pełno tu takich

Gość gość
buhahahaha żonka wstała,a jak ma imię aza,czy fiona:-D nie ma takich kobiet które wzięłyby sobie za męża coś takiego:-D

siema lasencje ? macie zastrzeżenia co do mężczyzn ? widocznie na waszej drodze jeszcze nie stanął taki 100-tu %-owy czego wam życzę może jest bliżej niż sądzicie , wystarczy się dobrze rozejrzeć :P

Gość gość
Idz już smędzić gdzie indziej,kup sobie psa jak kolega,albo rybki,będziesz miał zajęcie i nie będziesz musiał snuć swoich dyrdymałów na forum dla kobiet,a może znajdziesz przyjaciół na tematycznych forach o rybkach i życie dla ciebie tez stanie się kolorowe,nara

Gość gość
gdybym ja miał żonę:-D buhahaha ale nie masz i miał nie będziesz na szczęscie dla niedoszłej małzonki,takie nudziarza za męża to samobójstwo:-D

niektórym paniom się w dupa,ch poprzewracało wziąć męża, urodzić dziecko , jak się odchowa do jakiej pracy , obiad chłopu ugotować i dogodzić :P a nie tu filozofować na kafe stare kobity a ... szkoda gadać ta cała emancypacja to wam wode z mózgu robi szukają problemów tam gdzie ich nie ma

Gość gość
szkoda słów,oni nawet nie potrafia chyba zrozumiec tego co napisali,a może one,bo jak ich nazwać,ony.ono? to jest dramat,niżej juz się chyba nie da zejść nawet jak komus się tylko wydaje że jest facetem

Gość gość
sama obecnośc na babskim forum,to jest jakies chore.. ja spadam

Gość gość
blachmen niektórym paniom się w d**a,ch poprzewracało wziąć męża, urodzić dziecko , jak się odchowa do jakiej pracy , obiad chłopu ugotować i dogodzić jezyk.gif 12345667 a jasnie pan blachmen widzi dla siebie jakies zadania,czy tylko wymaga?

Gość gość
fiutow pelno,prosic sie nie musimy:)meskie darmowe k***wki zawsze chetne

ja zarobię na rodzinę w domu trochę pomogę , skosze trawe , pojade autem na myjnie i oczywiście w nocy dobrze zaspokoję bo niedopieszczona kobita to później na kafe siedzi i narzeka

Gość gość
blachmen,auto sie myje raz na jakis czas,trawe sie nie kosi codziennie.co do zarabiania,to kobiety tez pracuja.obiad natomiast wymagasz codziennie.dla mnie to prosty rachunek-nie oplaca sie.moj ex tez marzyl o 5 gwiazdkowym hotelu w domu,ale nie tedy droga.walizki spakowalam jemu i poslalam do diabla:)na cholere mi taki balast?a sex sie zawsze znajdzie,od tego jest kochanek,ale taki to chociaz mordy o obiad nie wydziera.