Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plamienie 19 tydzień

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj zauwarzyłam na papierze toaletowym ślad krwi w sluzie. Dosłownie odrobinka. zadzwoniłam do gina, kazała wziąśc no spe wit.C i leżeć a jakby było więcej krwi to jechać do szpitala. więcej krwi nie było bo sprawdzam obsesyjnie co godzine ale śluz jest biały. Co to mogło być?? Miałyście kiedyś tak. Dodam że jestem bardzo przeziębiona czy to może mieć znaczenie?? jutro mam wizytę u lekarki

Gość gość
Miałam w 18 tc plamienie i w 21 tc krwawienie ze skrzepami z krwi ,okazało sie że mam łożysko brzeżnie przodujące tak nazwała to moja lekarka i przy najmniejszym wysiłku może dojść do krwawienia bądź plamienia ,po tym ja krwawiłam pojechałam na wizytę i okazało się że łożysko wróciło na miejsce i jest dobrze ,więcej ie miałam plamień ani nic do końca ciąży . Nie brałam leków nie musiałam leżeć tylko nie mogłam nic dźwigać .

Gość gość
mam nadzieje że wszystko dobrze będzie u ciebie ja też przeziębiona leczę się czosnkiem itp. do lekarza na razie nie poszłam, jestem w 10 tyg.

Gość gość
a ty jak walczysz z przeziębieniem? masz gorączkę?

Gość gość autorkaaa
ja mam już antybiotyk dla cieżarnych duomox, domowe sposoby nie pomogły a próbowałam 5 dni ale zapalenie zatok wygrało i musze brać antybiotyk :-( dobrze że chociaż on pomaga

Gość gość pytająca
to życzę zdrówka dla ciebie ale przede wszystkim dla dzidziusia. Ja dalej walczę z przeziębieniem :( Jestem w 1 trymestrze więc mogę co najwyżej paracetamol a tak to babcine sposoby. Dobrze że już nie mam gorAczki.