Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość gość

Mój facet ciagle mnie dołuje , ostatnio sie czesto kłocimy... Np uważa ,że nic nie osiagne, nie poradze sobie w pracy ,że skoro mam 25 lat to nie jestem już młoda bo bylabym taka jakbym miala 18.. On jest 10 lat starszy czyli ma 35 co najlepsze.Krytykuje mnie o wszystko, poza tym ma np pretensje ,że nam zrobie obiad czy śnadanie to go prosze żeby pozmywał bo jego zdaniem ja powinnam robic jedno i drugie... poza tym nie mowi mi żadnych komplementow ,a nawet krytykuje ,że jestem chuda (47 kg 162 wzrostu) ,jak zobaczył jakas chuda aktorke w tv to komentował ,ze nie lubi " takich suchych", a jest podobnej postury do mnie... poprostu ciagla krytyka , już mam dość...

Gość gość
ogon z domu starego p*****le🖐️ ps. jestes pewna, ze on nie ma ciagotek homo?:o

Gość gość
Będzie to robił dotąd aż w to uwierzysz i całkowicie się od niego uzależnisz :D znam ten typ. Nie daj się i zacznij żyć swoim życiem, pokaż że się myli albo, że jego zdanie mało Cię obchodzi.

Gość gość
homo nie, raczej mam wrazenie ,że lubi mnie dołować ostatnio... np wczoraj ciągle mi o coś zwracał uwagę. Ze jedna bułka na śniadanie gdzies mi sie umazała masłem, a zrobiłam mu śniadanie to nawet nie podziekował, potem rozmawiałam z tata to komentował ,że mam zero taktu bo rozmawiałam o mojej mamie ,a oni są po rozwodzie, potem ,że nie umiem żyć z ludźmi bo nie dogaduje się ze wspollokatorka ,a ja akurat nie uważam żeby to była moja wina bo jak narazie ja sprzatam ciagle itd ,a ona np nic nie robi.potem, że np zrobiłam mu za mało pierogów na obiad, że musi zmywac po obiedzie, że zepsułam mój komputer ,ktorego on mi nie kupował ,ale że nie szanuje rzeczy i te wszystkie słowa krytyki były wczoraj... a to tylko przykład bo krytykuje mnie tak czesto jak sie zobaczymy...najcześniej mi mowi ,że nie poradze sobie w pracy bo sie do niej nie nadaje

Gość gość
w ogole myslalam ze zwariuje dzisiaj z tym skurysynem mieszkam pod jeddnym dachem i chyba juz nie wytrzymam peiniadze czy nie musze isc :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
10 53 podszyw

Gość gość
a po co Ty w ogóle z nim jesteś?