Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce mi się sprzątać

Polecane posty

Gość gość

a całe mieszkanie do ogarnięcia. Zmotywujcie :o

Gość gość
zros kogos :> u mnie to sposob niezawodny :> pluje sobie w brode na 2h przed wizyta, ale za to po wizycie rozsiadam sie, rozgladam i taaaak mi fajnie :>>

Gość gość
boze co sie dzieje z ta kafe ze ucina wstep? :/ "zapros kogos" mialo byc

Gość gość
w ogole myslalam ze fajnie jest jak sie fajnie cos zaplanuje :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
gosciu 10:59 moge wiedziec po ch/uj ty w kazdym poscie dodajesz link do eranthis? o co ci chodzi kobieto?

Gość gość
ja mam na to taki sposób - jednego dnia wytarcie kurzy, odkurzanie potem następnego mycie toalety, wanny, pranie, nastepnego jeszcze coś innego np. sprzątnie w szafach, mycie lodówki w ten sposób mam w maire czysto i we wieksze porządki raz na jakis czas nie są problemem bo mieszkanie jest sprząta na bieżąco i nie jest zapuszczone czyli codzinnie cos innego zajmuje mi to dosłownie pól godziny, jedyne co powinnam robic codzinnie to zmywać na bieżąco, przecirac blaty i kuchennke a przyznaje ze nie zawsze mi sie chce bo najmniej to lubie

Gość gość
w niedzielę chcesz sprzątać??? Niedziela jest od nicnierobienia

Gość gość
Dla mnie niedziele jest normalnym dniem ,jak chce to sprzątam jak chce to leżę,pewnie ludzie którzy nie pracują nie rozumieją tego ale cóż .

Gość gość
nie sprzątam w niedzielę, a w inne dni szamocę się, by choć trochę ogarnąć dom. Powinnam wszystkich domowników na tydzień wyrzucić, mieć wolne i wyszorować mieszkanie na błysk. A tak ciągle coś nade mną wisi i wciąż brakuje czasu. Nocami sprzątać nie chce mi się :(