Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam DDA nie umiem tworzyc zwiazku nie wiem

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Problem tkwi we mnie to juz zrozumialam. Mam 30 lat. Moje zwiazki, na poczatku jestem zolza, nie daje sie, facet zdobywa, stara sie na maxa po czasie jestesmy razem. Jest dobrze, nagle ja ofiaruje duzo wspieram opiekuje sie, on sie oddala a ja jeszcze bardziej sie staram. Nie wiem jaka byc, naprawde mam 30 lat a powinnam juz cos o zyciu wiedziec. Owszem jestem wyksztalcona mam prace pasje ale brakuje mi drugiego. Nie narzekam na brak adoratorow bo jestem atrakcyjna ale jesli juz jestem w zwiazku dzieje sie tak jak opisalam. Mysle nad terapia. Jest tu u nas w Rzeszowie. Ale na ta chwile- jestem z facetem ale widze ze on sie oddalil, nie stara sie juz nie interesuje go nic zwiazanego ze mna- moze przez jego klopoty. Zrozumialam ze to ja mam problem bo usilnie probuje wszystko naprawiac swoja opiekunczoscia. Prosze, doradzcie mi jaka ja mam byc teraz ? Tu na kafe wiem, sa i normalni ludzie. Z gory dziekuje.

Gość gość
Jak chcesz pogadać o DDA. Podaj swojego e-maila. Z checia z Toba porozmawiam na ten temat.

Gość gość
Przynajmniej jedna osoba sie odezwala :-) dziekuje, mamafafulaka@o2.pl

Witaj:) Porady z kafeterii,to jednak nie to samo co spotkania z terapeutą.Takich rzeczy o które pytasz,nie da się streścić w kilku zdaniach na forum.Powinnaś być asertywna,do tego mieć swój świat a nie tylko żyć światem swojego faceta,powinnaś być pozytywną egoistką:)ale wg mnie przy DDA,terapia to podstawa do zmiany swojego życia na lepsze:)

Gość gość
Po ostatnich przemysleniach jestem zdecydowana na terapie. Jutro pewnie podzwonie zapytam. Chce sobie pomoc bo chce normalnie zyc :-) dziekuje, wczesniej wlasnie taka bylam egoistka a teraz zupelnie wszystko sie zmienilo. Zamiast z tych zolz, jestem mila dziewczyna, popychadlem.

Gość gość
przede wszystkim - daj sobie spokój z DDA. Niestety, ale tłumaczenie sobie tym wszystkiego - to jakaś paranoja. Poza tym - nie MAM DDA, a JESTEM DDA. Może najpierw przynajmniej poczytaj o tym, a nie rzucasz sformułowaniami o których nie masz pojęcia.

Gość gość
Mam konto. PROJEKT EGOISTKA? Ok, poszukam, dziekuje.

Gość gość
Jeżeli to ten sam 'laluś', o którym pisałaś kiedyś w innych wątkach to powiem krótko, jesteś beznadziejna :)