Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiku mikuuu

Na kogo zagłosujecie w najbliższych wyborach

Polecane posty

Gość gość
Nikt normalny nie potraktuje tematu założonego przez tę idiotkę poważnie. Tekściki o portkach bruneta wtrącone do tej dyskusji czynią ją głupawą, niestety.

Gość gość
"I chcesz to wytłumaczyć osobie o poziomie IQ "fiku miku"? Powodzenia, choć może to być syzyfowa praca." x fiku miku czy nie fiku miku też ma prawo wyborcze i dobrze by było żeby zrozumiała że na polityce trzeba się znać tak jak na każdej innej dziedzinie żeby podejmować dobre decyzje. a ponieważ w polityce jest cała masa ludzi którzy chcą wyborców oszukać dla swojej korzyści to owo "znanie się" ma nawet większe znaczenie niż w innych dziedzinach i nie można podchodzić do tego tak lekkomyślnie jak ona bo skazujemy się w ten sposób na dlugie lata rządów rozmaitych oszustów.

Gość gość
Czy wy nie za dużo oczekujecie ? Swego czasu moja teściowa zagłosowała na komuchów bo ,, Olejniczak taki przystojny" .

Gość gość
gość "I chcesz to wytłumaczyć osobie o poziomie IQ "fiku miku"? Powodzenia, choć może to być syzyfowa praca." x fiku miku czy nie fiku miku też ma prawo wyborcze i dobrze by było żeby zrozumiała że na polityce trzeba się znać tak jak na każdej innej dziedzinie żeby podejmować dobre decyzje. a ponieważ w polityce jest cała masa ludzi którzy chcą wyborców oszukać dla swojej korzyści to owo "znanie się" ma nawet większe znaczenie niż w innych dziedzinach i nie można podchodzić do tego tak lekkomyślnie jak ona bo skazujemy się w ten sposób na dlugie lata rządów rozmaitych oszustów. x spokojnie, nikt tu jej poglądów nie traktuje poważnie :) czy ma prawo wyborcze nie wiem, z żółtymi papierami można głosować? jeśli tak to przestaje się dziwić, że w POlsce jest tak źle jak jest

Gość gość
"Czy wy nie za dużo oczekujecie ? Swego czasu moja teściowa zagłosowała na komuchów bo ,, Olejniczak taki przystojny" ." x no niestety. dlatego ja od niedawna nie glosuję (chyba że moi głosujący znajomi zaciągną mnie siłą). ale jak zaczyna się rozmowa na tematy polityczne to nie mogę słuchać idiotyzmów które prowadzą ten nasz kraj w stronę "greckiego scenariusza".

Gość gość
Oferma, nie denerwuj się tak, demokracja to rządy głupich, ich jest więcej.