Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TajemniczaBlondynka

ATRAKCYJNA A JEDNAK SAMOTNA

Polecane posty

Gość TajemniczaBlondynka

Witam serdecznie wszystkich.Jetem kobietą po trzydziestce, nadal wolną, mam ponad sto osiemdziesiąt cm wzrostu, podobno ładna buzia, szczupła, ale do czego zmierzam, otóż wciąż jestem samotna,w klubach praktycznie nie mam powodzenia, a zawsze staram się wyglądac ładnie i seksownie, jeśli już ktoś podejdzie wygląda beznadziejnie, mój kumpel kiedyś stwierdził, że faceci mnie się boją bo jestem ładna, boją się do mnie podejśc, zagadnąc. Często mam nie wesołą minę, wynika to z braku zainteresowania moją osoba.Patrzę w koło na inne dziewczyny, jak się bawią są usmiechnięte, faceci do nich lgną.A ja, wciąż stoję w końcie sama.Wiem, że mam ciężki charakterek,ale jak już z kimś jestem potrafie dac siebie w 100%. Często spotykam facetów do łózka, z tym akurat nie mam problemu, mogłabym codziennie się kochac prawie z innym.A do życia na dłużej, brak. Czasem zamykam się w domu, chce przespac każdy dzień nie mam ochoty na seks spotk, dlatego wolę zostac w domu. Strasznie boję się samotności...nawet nie mam chęci coś dla siebie zrobic, gdyż nie mam takiej motywacji...Czy wy macie, podobnie?Wiem, że wzrost mi przeszkadza, niestety to pewnie mój duży minus, wiem że jak bym była znaną osobą wtedy każdy facet by był mój, ale nie jestem...

Gość tajemniczy_klient
samotnosc w tlumie bywa wybawieniem

Gość gość
Jesteś wyniosła i puszczalska. Tyle.

Gość TajemniczaBlondynka
Puszczalska hehe, dobre.Jeśli w ten sposób masz komentowac, to lepiej w ogóle sie nie udzielaj. Nie sypiam z każdym facetem jaki na mnie zwróci uwagę, znam swoją wartośc a jeszcze lepiej mam szacunek do siebie i ciała, więc nie opowiadaj mi bajek, że jestem taka a nie inna........

Gość gość
jaka twoja cena ? to odnośnie tej wartości ? :classic_cool:

Gość gość
jesli szukasz księcia to nie dziwne ze jestes sama

Gość gość
Z twojej wypowiedzi wynika, ze jesteś puszczalska. Nie masz stałego faceta a piszesz z jaką to łatwością mogłabyś sobie znaleźć faceta do seksu. Znam takie, uważają, że się szanują bo nie idą z facetem do łóżka na pierwszej randce, ale... Na drugiej, haha. Z resztą jesteś już stara i został Ci tylko odpad. Dwudziestolatki już dawno wyrwały najlepszych facetów. A faceci do seksu? W klubie to i najgorszy odpad zostanie zaliczony...

Gość gość
A lubisz rozkładać nogi

Gość gość
Star**** po 30 szuka księcia z bajki, hahaha :D

Gość gość
jestem puszczalska ale sie szanuję :D

Gość TajemniczaBlondynka
13:50 Jasne, uwielbiam seks.

Gość TajemniczaBlondynka
Szkoda słów na pewne ...Zaczynając ten temat, tak też myślałam że napotkam takie osoby a nie inne, które mało wiedzą a komentują. Księcia nigdy nie szukałam, ale tez mam swoje wymagania jak każdy.Dla mnie facet musi mniec coś w głowie a nie musi ładnie wyglądac. Charakter najważniejszy.Nie potrafiłabym byc z kimś kto w ogóle mnie nie pociąga, to chyba normalne.

Gość gość
Co Ty w ogóle gadasz. Przeczytaj jeszcze raz swoje wypowiedzi. Jedno zaprzecza drugiemu

Gość gość
Super, znajdziesz prawdę życiową na kafeterii :D

Gość TajemniczaBlondynka
Do odpadów to może ty się zaliczasz, ale cóż nie myślę zniżac się do czyjegoś poziomu. Niestety życie, teraz łatwośc dostępu jest bardzo duża.To ty wybierasz czy chcesz czy nie...a seksu nigdy nie uprawiałam na 1 czy 2 czy 10 spotkaniu.Na mnie trzeba czekac, albo i nie zlaezy od mężczyzny

Gość mam prawie identycznie
tajemnicza blond jak mozna sie z toba skontaktowac poza forum?

Gość TajemniczaBlondynka
najszybciej poszłam do łóżka z facetem na 4-tym spotkaniu ale wtedy to juz go kochałam bo znałam sięz nim od dwóch tygodni i wiedziałam ze to miłość mojego życia. Niestety zostawil mnie.

Gość gość
"Wiem, że mam ciężki charakterek,ale jak już z kimś jestem potrafie dac siebie w 100%. Często spotykam facetów do łózka, z tym akurat nie mam problemu, mogłabym codziennie się kochac prawie z innym.A do życia na dłużej, brak. Czasem zamykam się w domu, chce przespac każdy dzień nie mam ochoty na seks spotk, dlatego wolę zostac w domu" Przeczytaj sobie co napisałaś. Sama widzisz, że masz nie najlepszy charakter a w innej wypowiedzi wymagasz faceta z fajnym charakterem. A facetów do łożka? To każda kobieta by sobie znalazła, chyba, że waży 130kg(chociaż są tacy co i lubią takie). Może ubierasz się zbyt wyzywająco i faceci uważają, że nie masz nic innego do zaoferowania. Tego nie wiem, sama się zastanów. A miejsca w których bywasz? Myślisz, że w klubie znajdziesz tego jedynego? Masz jakieś pasje?

Gość TajemniczaBlondynka
moj pasją jest sprzątanie

Gość dupekkkkk
Ale syf kafeteryjny, haha :D Jak sobie cisną, patrzcie patrzcie.

Gość TajemniczaBlondynka
Ja bym facetowi nawet skarpety cerowala byleby ze mna byl...:(

Gość TajemniczaBlondynka
I jestem pomarszczona jak śliwka.

Gość TajemniczaBlondynka
ale jesteście tępi same tłuki na tym forum, przecież k***a napisałam że lubie seks więc hooy wam do tego z kim sie puszczam

Gość dupekkkkk
"Na mnie trzeba czekac, albo i nie zlaezy od mężczyzny" To trzeba czy nie trzeba, bo już nie ogarniam?

Gość TajemniczaBlondynka
Jednym słowem dno!Faktycznie masakra na tym forum,nawet nie można w kulturalny sposób porozmawiac. Skończyłam temat!było miło........z prowokowac mnie nie sprowokujesz jeden z drugim, nie ten typ :)

Gość dupekkkkk
wiem,że połowa to jaja są. Niektóre wypowiedzi jednak wyglądają na wypowiedzi autorki... W ogóle, co się dzieje na tym forum.

Gość gość
No i się obraziła. Będziemy płakać za tak piękną i wartościowa osobą :(