Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lili95

mega silny orgazm

Polecane posty

Gość lili95

Naszla mnie niedawno taka ochota ze szok, wlaczylam sobie filmik erotyczny i paluszki poszly w ruch, doprowadzilam sie do takiego orgazmu ze chyba jeszcze nigdy przy masturbacji tak silnego nie mialam, bylo nieziemsko i odrazu dzien jest lepszy.

Gość gość
włóż sobie podczas masturbacji drugi paluszek w pupę, a orgazm będzie jeszcze silniejszy :)

Gość gość
racja popieram piesc rowniez anauska

Gość gość
ja kiedys podczas masturbacji wlozylam sobie maty wibratorek w pupcie i myslalam ze oszaleje z rozkoszy

Gość klara889
Ja mam 2 wibrujace jajeczka, jeden wkladam do pupci a nieraz do c**eczki a drugim masuje lechtaczke, mam wtedy orgazmy nie z tej ziemi, ale robie to tylko wtedy jak jestem sama w domu, bo by napewno ktos mnie uslyszal podczas orgazmu... zawsze po takiej rozkoszy potrzebuje paru chwil rzeby dojsc do siebie. Kupcie sobie takie wibrujace jajeczka, ekstra sprawa, najlepszy moj zakup w zyciu.

Gość gość
ja ostatnio znalazłem w rankingu na stronie busby.pl a konkretnie na 2 miejscu środek, który zwiększa 5x produkcję spermy, wyobraźcie sobie jak mega przyjemne są teraz orgazmy.