Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból w pachwinie..

Polecane posty

Gość gość

Po każdym,nawet niewielkim wysiłku fizycznym mam straszny ból po prawej stronie w pachwinie lub może to jest ścięgno? Nie wiem. Jest to bardzo uciążliwe,ponieważ nawet ciężko mi wyjść na spacer,bo zaraz boli.Jest to taki pulsujący ból.I potem przez kilka dni ledwo chodzę... czy ktoś z Was miał cos takiego ? Wiecie jaka może być przyczyna ?

Gość gość
ja mialam przejdzie ci, mialam czesto, jakies przesilenie

Gość gość
moze byc od kregoslupa promieniowanie albo poprostu cos nadwyrezylas, nic ci nie bedzie, oszczedzaj to miejsce

Gość gość
Wiesz ja nie będę się mądrzyć. Bo ja nie wiem co to jest. Mogę napisać o swoim doświadczeniu ale ja sama nie wiem co było przyczyną a tym bardziej nie wiem czy to było tym samym co masz ty, Po prostu sama z siebie pachwina mnie nie bolała, ale że dużo chodziłam to po jakiś 2-3 km tak mnie zawsze zaczęła napierdzielać, że ciężko mi było iść. Każdy krok to jakby obcieranie wszystkiego o wszystko. MASAKRA. A jak wracałam do domy to tak mi noga nawalała od pachwiny do łydki, ze szok. Brałam między czasie różne leki na problemy hormonalne i trafiła sie provera i po tygodniu jak ręką odjął. A miałam to ze 2 lata. Do tej pory nie wiem co to było.

Gość gość
a może to normalna przepuklina pachwinowa??fakt,że częściej faceta to łapie,ale zapisz się na usg i sprawdzą co i jak.Naprawa laparoskopem ,szybko trwa zabieg,ale jest mniej trwały lub wszycie siatki w uszkodzone miejsce,lecz to wymaga 3 dni w szpitalu i potem miesiąc bez obciążeń,ale jest trwałe .Tabletki i inne cuda nie leczą,a maskują ,a chyba nie o to chodzi