Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Mindy_

Czemu tak jest?!

Polecane posty

Gość _Mindy_

Wiem że jest tu na kafeterii dużo problemów miłosnych jednak chcialabym się poradzić z mojego. Nie wiem, może ktoś był w takiej sytuacji. Chodzi o to że....blisko mojego domu mieszka pewien chlopak. Miły, wygadany do tego bogaty. Rodzice moi i jego się lubią. Tata ciągle mi wmawia bym się koło niego krecila, strasznie mnie to denerwuje poniewaz nic do niego nieczuje. Parę miesiecy temu na urodzinach przyjaciółki poznałam ffajnego chlopaka. Na początku nic do niego nie mialas lecz później coś zaiskrzyło. Tak samo jak tamten jest miły wygadany i bogaty. Problem w tym że nasze mamy zbytnio się nielubia. On niestety mieszka giść daleko mnie. Strasznie mi się on podoba. Nie rozumiem jednej rzeczy. Czemu tak jest. Dlaczego moje serce nie wybrało chlopska który mieszka tak bpismo mnie. Kiedyś nawet probowalam sobie wmówić że on mi sie podoba jednak nie potrafie tak. Bardxi mi zależy na tym drugim chlopaku. Czemu to on nie mieszka obok mnie? Był ktos w podobnej sytuacji? Poradzcie coś

Gość _Mindy_
Przepraszam za bledy. Miało być: miałam , dość, chlopaka , bardzo. Pisze szybko i na komórce