Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hengist

Jak przestać myśleć o pięknej szatynce?

Polecane posty

Gość gość
to prawdziwy facet, znam go, ma ponad 30 i problem alkoholowy a ma dobra pracę, wiec powinien byc w pracy skupiony a nie mylacy o szatynce i o seksie z nia :classic_cool:

Gość gość
Zgadza się :)

Gość gość
wiem :) przeciez sie znamy

Gość gość
uff, jakie to szczęście, że jestem blondynką;-)

Gość gość
uwazaj na siebie pajacu :) moglabym wyjawic przynajmniej twoje imie ale lepiej zrob to sam.zrob to dla tych gasek czytajacych cie tu :) 🖐️

Gość gość
Jak jesteś żonaty albo po rozwodzie może Cię nie chcieć (ślub Kościelny)

Gość gość
jest wolny i przystojny

Gość gość
i pomyslał by kto ze taki wolny ze az chuczy od tej wolnosci a niech mu ziemia lekka bedzie

gość - Mylisz się!!! Jestem przed 30-tką, jeszcze się uczę i dorabiam w pewnym miejscu. Właśnie tam mam kontakt z szatynką...

Gość gość
nio atorze tio jak w robocie ja tak czesto widujesz tio jaki problemo podchodzisz posuwistym krokiem proponujesz herbatke z ciasteczkiem w bufecie roboczym i zabierasz na wyjazd na Mazury na Wielanocne swieta po czym wracasz do roboty po swietach i stwierdzasz ze to nie to ta szatyna jakas trefna i szukasz tym razem rudej i tak w kółeczko nio do dzieła

gość - To nie komuna, żeby robić takie podchody. Poza tym mam za dużo nauki na wyjazd. Dodam, że mieszkam na dolnym śląsku, ale moja rodzina pochodzi z Maur, więc uwaga bardzo nietaktowna...

Gość gość
a tam nietaktowna jak bys rzeczywiscie myslał sesownie o tej swojej wybrance zamiast zakładc durne tematy dawno bys z nia pogadał a tak mozna wszystko wywnioskowac projekt

Jaki projekt? Jestem nieśmiały po prostu. Poza tym już z nią pogadałem, ale niewerbalnie, językiem gestów. Ale to za mało, by wyciągnąć wniosek.. Poza tym pytam się jak przestać myśleć, a nie, że mi zależy... Jestem 29 letnim prawikiem i nie czuję się na siłach, żeby do Niej podbijać. Do tego ona wygląda na sporo młodszą ode mnie (22 lata). Boję się stresów

Boję się wejść w bliższe relacje z kobietą. Moja matka pewnie by odstawiała szopki. Poza tym na pewno też ja najadłbym się stresu, kiedy musiałbym się zapoznać z jej rodzicami. Mój ojciec jest raczej neutralny, ale matka mogłaby narobić sajgonu... Bo parokrotnie robiła mi awantury przy ludziach...

Gość gość
łoł to ale tesciowa potencjalna przyszła jej sie szykuje nie pozazdroscic tej bidulce do tego ty boisz sie jej rodziców niech zczezne jakis Thriller na kilka odcinków

Gość gość
mamunia znaczy sie synka do smierci chce dla siebie ooo to takie mamusie jeszcze som na tym swiecie łół rodzinka z piekła rodem

Gość gość
Chłopie, ogarnij się, bo przykro to czytać. Czy Ty całe życie żyłeś w piwnicy. Ja rozumiem nieśmiałość, dziwna matka, ale bez przesady...

Matka mi kilka razy powiedziała, że to bardzo dobrze, że nikogo nie mam, bo :"byłaby ze mną bardzo nieszczęśliwa". Myślałem też, że bardziej zgodne z naturą byłoby, gdybym ją zostawił dla jakiegoś mężczyzny o większym doświadczeniu. W Ewangeliach jest napisane, że "Ci którzy się wywyższają zostaną poniżeni i ci, którzy się poniżają zostaną wywyższeni". Kiedy się w coś wierzy, wtedy się wierzy naprawdę...

Gość gość
To zabrzmiało tak, jakbys to ty mial byc z tym mężczyzna z doświadczeniem :D

Gość gość
Papież powiedział "nie lękajcie się!". Tchórze nie mają wstępu do Królestwa Niebieskiego.

Wydaje mi się, że jest za ładna dla mnie. A ja nie chcę zbyt wysoko mierzyć, aby się nie przejechać. Nigdy nie miałem dziewczyny, więc teraz bym się bał mieć dziewczynę. Boję się, że będę musiał się produkować (jestem małomówny). Boję się też poczucia winy...

Gość gość
"J***** j***** nic się nie bać!"

Papież nie jest dla mnie żadnym autorytetem, ani poprzedni, ani teraźniejszy, ani następny

Gość gość
W Biblii tez na pewno jest o tym, że facet ma być odważny, walczyć ze słabościami itd.

Zawsze marzyłem, że pokonam cielesność i spędzę życie w celibacie...

Gość gość
Nic nie rób, samo przejdzie....kiedyś;-)

Gość gość
To dobrze, ze nie wiesz co tracisz, bo byloby ci bardzo ciezko wytrwać w tym postanowieniu.

Gość gość
Po co? Jesteś spętany przez strach i chorą matkę.

Nie jestem spętany, tylko jest tak napisane w świętych księgach, że najlepiej jest żyć w celibacie....