Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Gosccsog

Samotno艣膰 dobija...

Polecane posty

Go艣膰 Gosccsog

Tyle problem贸w , a nie mam nikogo 偶eby o tym pogada膰. Ehh powiem tak, pieni膮dze to nie wszystko cieszcie sie tym co macie, lepsze to ni偶 bycie samotnym... Po raz setny mam ochot臋 rozp臋dzi膰 sie i waln膮膰 w drzewo.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
szkoda drzewa,p*****lnij z dachu tylko nie komu艣 na 艂eb

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosccsog
Mam l臋k wysoko艣ci...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mnie te偶 dobija samotno艣膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosccsog
No to jest nas 2...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i o dwie osoby za du偶o.. a najgorsze jest to, 偶e tak naprawde nie mam na to wp艂ywu i nie wiem jak d艂ugo jeszczed b臋d臋 sama :( szkoda 偶ycia...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Taki_jeden_964
Ile masz lat ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
60 a Ty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
32 wi臋c sporo..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosccsog
No to niez艂y rozrzut, ja mam 22. Brak drugie po艂贸wki strasznie mnie dobija i przez to odechciewa sie 偶y膰. Co z tego, ze mam kas臋 jak jestem sam jak palec...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam podobnie, mam fajn膮 prac臋, znajomych ale co z tego, jak i tak zawsze wracam do pustego mieszkania.. tylko kota mi brakuje hehe w tym wieku ;P. Najgorsza m臋kka na 艣wiecie jak nie ma si臋 bliskiej osoby. Jeste艣 jeszcze m艂ody, wi臋c ca艂e 偶ycie przed Tob膮, a ja mam 10 lat wi臋cej a to sporo..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosccsog
Ca艂e 偶ycie bez perspektyw na poznanie kogo艣, bo niby gdzie? Czeka na mnie mieszkanie 80 metr贸w, chcia艂bym sie wyprowadzi膰 od rodzic贸w ale jak sobie pomy艣le, ze bede sam co wiecz贸r w pustych 4 艣cianach to odechciewa sie wszystkiego...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Taki_jeden_964
Te偶 si臋 zaczynam ba膰 samotno艣ci. faceci podobno gorzej to znosz膮. Mam 34 lata.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Eeee,,ja tam lubi臋 samotno艣膰. Nikt mi za uszami nie pitoli. Chc臋 wyj艣膰 to wychodz臋 bez t艂umaczenia gdzie-dok膮d-na jak d艂ugo-za czym-po co itd.... Dla samotnik贸w najlepszy jest pies :-) Nic nikomu nie powie, zasze jest zadowolony i zawsze kto艣 w domu czeka, zawsze jest gotowy do wyj艣cia.... 偶y膰 nie umiera膰!To lepsze od narzekaj膮cych bab czy facet贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosccsog
Jak jest nawal problem贸w, kt贸re niewiadomo jak rozwi膮za膰 to pies nie pomo偶e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Facetom jest 艂atwiej kogo艣 pozna膰.. Wyadaje mi si臋, 偶e wolny facet w wieku 34 w naszym spo艂ecze艅stwie wygl膮da normalnie, natomiast samotna dziewyczna w wieku 32 to ju偶 na stracenie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dok艂adnie z psem nie mo偶na pogada膰 ani si臋 wieczorem przytuli膰.. Ja te偶 si臋 boj臋, 偶e ju偶 zawsze b臋d臋 sama :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sk膮d jeste艣 Taki_jeden_ ..?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a milosc zabija

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Taki_jeden_964
Z ma艂opolski. Co wy piszecie, oczywi艣cie tutaj problem rozbija si臋 o dziecko. Facet podobno mo偶e mie膰 w "ka偶dym" wieku. Ale je艣li chodzi o wygl膮d, to kobiety po 30+ mog膮 wygl膮da膰 bardzo kwitn膮co i poci膮gaj膮co, znam takie... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bidnazenedza
Oj.. a mi brakuje pieni臋dzy :( i ja przez to sama skazuje si臋 na samotno艣膰..jestem z biednego domu, mam przez to spaczony umys艂... zawsze my艣la艂am, ze jestem do niczego najgorsza, ze jestem taka mala i nie wa偶na.. teraz jestem na studiach i klepie bied臋.. nie mog臋 nawet znale藕膰 pracy bo mam chory grafik.. ani od rana ani wieczorem wystarczaj膮co du偶o godzin aby mnie przyj臋li nawet do call-center mam dobrych znajomych, przyjaci贸艂, adorator贸w..ale tak naprawd臋 jestem samotna bo w 艣wiadomo艣ci wiem,ze oni nie b臋d膮 na zawsze... ja ich wyrzuc臋 z mojego 偶ycia, ja tak wyrzucam wszystkich.. boje si臋 ze nie zaakceptuj膮 mnie prawdziwej ... w dodatku jestem 偶a艂osnym cz艂owiekiem, nie wiem czego jak szukam na tym forum.. nikt nie lubi smutas贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ma艂opolska to pi臋kne cz臋艣膰 Polski :), ja jestem z mazowsza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bidnazenedza
ja tez jestem z malopolski

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasndra
艣wi臋te s艂owa - nikt nie lubi smutas贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasndra
piszesz,偶e wyrzucasz wszystkich ze swojego 偶ycia i dziwisz si臋,偶e jeste艣 samotna?a smutas贸w rzeczywi艣cie nikt nie lubi :)Dobrze,偶e jeste艣 tego 艣wiadoma,ciekawe dlaczego nie pr贸bujesz tego zmienic...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie si臋 te偶 tak wydaje, 偶e smutas贸w nikt nie lubi i wiecznie narzekaj膮cych. Ja nie jestem smutna a i tak jestem sama, na to nie ma recepty. Nie wiem od czego to zale偶y. Faktem jest, 偶e kobiety po 30 stce wygl膮daj膮 fajnie ale jest ma艂o wolnych facet贸w i st膮d trudniej jest kogo艣 pozna膰. W moim otoczeniu nie znam ani jednego wolnego po 30 stce :(.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bidnazenedza
chyba nie doczytalas o co chodzi... ja ich wyrzucam, bo boje sie ze nie zaakceptuja mojej biedy prawdziwej.. bo tu tego nie widac, a ja to dobrze ukrywam..ale niczego nie mozna ukrywac wiecznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Taki_jeden_964
To si臋 rozgl膮dnij poza swoje otoczenie bo wielu jeszcze takich. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bidnazenedza
mam taki zbola艂y m贸zg ze ju偶 mi wszystko jedno..nie ma perpektyw, ludzi nie ma, kasy nie ma... tylko si臋 po艂o偶y膰 i patrze膰 w sufit

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No prawda, jak nie ma kasy to szkoda psa. A ja zrozumia艂am 偶e chodzi o samotno艣膰 a nie o kas臋?!

Udost臋pnij ten post