Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosccsog

Samotność dobija...

Polecane posty

Gość gość
Chyba w małopolsce jeszcze jacyś się trafiają :). Na mazowszu już ich nie ma.. Taki_jeden, dlaczego jesteś sam? Tak C***asuje, czy nie możesz trafić na drugą połówkę?

Gość Taki_jeden_964
Kiedyś trafiłem ale wyjechała z kraju.Długo tęskniłem.

Gość gość
Też się zaczynam bać samotności. faceci podobno gorzej to znoszą. Mam 34 lata. x x Oj nie, kobiety gorzej znosza/. Ja sie rozstalam z mezem 7 lat temu i siedze sama jak palec, chyba powariuje niedługo

Gość gość
A teraz masz już dość związków czy boisz się znów zranienia? Czy czekasz na powrót tamtej dziewczyny? Pytam, bo wydaje mi się, że faceci są samotni tylko z wyboru. W każdej chwili mogą kogoś mieć, natomiast z kobietami jest trudniej. No nie wiem, może się mylę..

Gość Taki_jeden_964
"wydaje mi się, że faceci są samotni tylko z wyboru". Ja tak, jakbym chciał to pewnie ożeniłbym się dawno.

Gość gość
Taki_jeden Podasz mi maila do siebie?

Gość bidnazenedza
i tak nie zrozumiesz. to jak z niepelnosprawnoscia

Gość Taki_jeden_964
Mogę dać choć nie wiem po co i kto pisze slawek200@op.pl A teraz masz już dość związków czy boisz się znów zranienia? No nie byliśmy razem, ale uczucie było piękne. :) xxx Obecnie nie szukam partnerki ale w razie czego jest już ktoś na oku. :)

Gość bidnazenedza
czytaliscie "samotnosc w sieci"?

Gość gość
ja zaczełam czytac samotnosc, i mi sie strasznie nei podobała, przesadzone to bylo, nie do strawienia. Do nadmiaru bólu człowiek miał chec sie wysrac i juz nie czytac tych bzdur dalej

Gość gość
Ja też nikogo nie szukam na siłe, że muszę koniecznie z kimś być.Jednak samotności czasami mnie męczy. Chciałam maila do Ciebie, bo fajnie jest czasami z kimś porozmawiać wieczorem, chociaż przez internet. Mogę do Ciebie napisać?

Gość Taki_jeden_964
Nie omówimy się :) ale możesz napisać jak będzie ci wyjątkowo źle i już całkiem nie będzie z kim pogadać. :)

Gość gość
a gdzie osoba ktora zalozyla temat?

Gość Gosccsog
Jestem. Pojechałem się przejechać autem, na drzewo nie trafiłem;) Zakładając temat byłem strasznie przygnębiony teraz przemyślałem sobie wszystko na trzeźwo i jest o niebo lepiej. Wiadomo fajniej byłoby pogadać z drugą połówką, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma:) Prawda jest taka, że jestem typem samotnika(a może tak sobie to tłumaczę), w każdym razie lubię sporty indywidualne, nie lubię pracować w grupie, dużo by wymieniać, aczkolwiek to może wynikać z mojej nieśmiałości. Dlatego przemyślałem sobie wszystko i mimo, że nie czeka na mnie dziewczyna w domu to i tak jestem szczęśliwy, bo mam super rodziców i świetnych znajomych co doceniłem czytając temat o dziewczynie w szpitalu. Jestem młody mam nadzieję, że znajdę sobie dziewczynę, jak nie to pozostają mi portale randkowe;)

Gość gość
jestes brunetem?

Gość Gosccsog
Jak większość Polaków;)

Gość gość
To jak ktoś znosi samotność nie zależy od płci ale indywidualności. Jestem facetem i znoszę to gorzej niż niejedna kobieta..