Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosccsog

Samotność dobija...

Polecane posty

Gość Gosccsog

Tyle problemów , a nie mam nikogo żeby o tym pogadać. Ehh powiem tak, pieniądze to nie wszystko cieszcie sie tym co macie, lepsze to niż bycie samotnym... Po raz setny mam ochotę rozpędzić sie i walnąć w drzewo.

Gość gość
szkoda drzewa,p*****lnij z dachu tylko nie komuś na łeb

Gość Gosccsog
Mam lęk wysokości...

Gość gość
mnie też dobija samotność...

Gość Gosccsog
No to jest nas 2...

Gość gość
i o dwie osoby za dużo.. a najgorsze jest to, że tak naprawde nie mam na to wpływu i nie wiem jak długo jeszczed będę sama :( szkoda życia...

Gość Taki_jeden_964
Ile masz lat ?

Gość gość
60 a Ty?

Gość gość
32 więc sporo..

Gość Gosccsog
No to niezły rozrzut, ja mam 22. Brak drugie połówki strasznie mnie dobija i przez to odechciewa sie żyć. Co z tego, ze mam kasę jak jestem sam jak palec...

Gość gość
ja mam podobnie, mam fajną pracę, znajomych ale co z tego, jak i tak zawsze wracam do pustego mieszkania.. tylko kota mi brakuje hehe w tym wieku ;P. Najgorsza mękka na świecie jak nie ma się bliskiej osoby. Jesteś jeszcze młody, więc całe życie przed Tobą, a ja mam 10 lat więcej a to sporo..

Gość Gosccsog
Całe życie bez perspektyw na poznanie kogoś, bo niby gdzie? Czeka na mnie mieszkanie 80 metrów, chciałbym sie wyprowadzić od rodziców ale jak sobie pomyśle, ze bede sam co wieczór w pustych 4 ścianach to odechciewa sie wszystkiego...

Gość Taki_jeden_964
Też się zaczynam bać samotności. faceci podobno gorzej to znoszą. Mam 34 lata.

Gość gość
Eeee,,ja tam lubię samotność. Nikt mi za uszami nie pitoli. Chcę wyjść to wychodzę bez tłumaczenia gdzie-dokąd-na jak długo-za czym-po co itd.... Dla samotników najlepszy jest pies :-) Nic nikomu nie powie, zasze jest zadowolony i zawsze ktoś w domu czeka, zawsze jest gotowy do wyjścia.... żyć nie umierać!To lepsze od narzekających bab czy facetów.

Gość Gosccsog
Jak jest nawal problemów, które niewiadomo jak rozwiązać to pies nie pomoże.

Gość gość
Facetom jest łatwiej kogoś poznać.. Wyadaje mi się, że wolny facet w wieku 34 w naszym społeczeństwie wygląda normalnie, natomiast samotna dziewyczna w wieku 32 to już na stracenie..

Gość gość
Dokładnie z psem nie można pogadać ani się wieczorem przytulić.. Ja też się boję, że już zawsze będę sama :(

Gość gość
Skąd jesteś Taki_jeden_ ..?

Gość gość
a milosc zabija

Gość Taki_jeden_964
Z małopolski. Co wy piszecie, oczywiście tutaj problem rozbija się o dziecko. Facet podobno może mieć w "każdym" wieku. Ale jeśli chodzi o wygląd, to kobiety po 30+ mogą wyglądać bardzo kwitnąco i pociągająco, znam takie... :)

Gość bidnazenedza
Oj.. a mi brakuje pieniędzy :( i ja przez to sama skazuje się na samotność..jestem z biednego domu, mam przez to spaczony umysł... zawsze myślałam, ze jestem do niczego najgorsza, ze jestem taka mala i nie ważna.. teraz jestem na studiach i klepie biedę.. nie mogę nawet znaleźć pracy bo mam chory grafik.. ani od rana ani wieczorem wystarczająco dużo godzin aby mnie przyjęli nawet do call-center mam dobrych znajomych, przyjaciół, adoratorów..ale tak naprawdę jestem samotna bo w świadomości wiem,ze oni nie będą na zawsze... ja ich wyrzucę z mojego życia, ja tak wyrzucam wszystkich.. boje się ze nie zaakceptują mnie prawdziwej ... w dodatku jestem żałosnym człowiekiem, nie wiem czego jak szukam na tym forum.. nikt nie lubi smutasów

Gość gość
Małopolska to piękne część Polski :), ja jestem z mazowsza.

Gość bidnazenedza
ja tez jestem z malopolski

Gość kasndra
święte słowa - nikt nie lubi smutasów

Gość kasndra
piszesz,że wyrzucasz wszystkich ze swojego życia i dziwisz się,że jesteś samotna?a smutasów rzeczywiście nikt nie lubi :)Dobrze,że jesteś tego świadoma,ciekawe dlaczego nie próbujesz tego zmienic...

Gość gość
Mnie się też tak wydaje, że smutasów nikt nie lubi i wiecznie narzekających. Ja nie jestem smutna a i tak jestem sama, na to nie ma recepty. Nie wiem od czego to zależy. Faktem jest, że kobiety po 30 stce wyglądają fajnie ale jest mało wolnych facetów i stąd trudniej jest kogoś poznać. W moim otoczeniu nie znam ani jednego wolnego po 30 stce :(.

Gość bidnazenedza
chyba nie doczytalas o co chodzi... ja ich wyrzucam, bo boje sie ze nie zaakceptuja mojej biedy prawdziwej.. bo tu tego nie widac, a ja to dobrze ukrywam..ale niczego nie mozna ukrywac wiecznie

Gość Taki_jeden_964
To się rozglądnij poza swoje otoczenie bo wielu jeszcze takich. :)

Gość bidnazenedza
mam taki zbolały mózg ze już mi wszystko jedno..nie ma perpektyw, ludzi nie ma, kasy nie ma... tylko się położyć i patrzeć w sufit

Gość gość
No prawda, jak nie ma kasy to szkoda psa. A ja zrozumiałam że chodzi o samotność a nie o kasę?!