Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odczyt smsów męża

Polecane posty

Gość gość

Podejrzewam że mąż mnie zdradza czy istnieje możliwość abym mogła odczytac jego smsy na komputerze u siebie? Prosze o pomoc

Gość gość
nie podejrzewaj,bądż pewna,kazdy mąż zdradza,zwłaszcza jak ma lochę wysiadująca na kafe

Gość gość
gdyby zdradzał kupiłby drugi telefon, chyba nie jest idiotą

Gość gość
ma telefon na hasło, wszędzie go ze sobą bierze, komp na hasło szybko zamyka jak się zbliżam zamyka fb żebym nie widziała, dzisiaj odczytałam dziwnego smsa i dopiero do mnie dociera co sie dzieje.....

Gość gość
ja bym zobaczyla komorke. jak idzie sie kapac albo cos.

Gość gość
też biorę telefon zawsze ze sobą i też ma hasło i NIE MAM DZIEWCZYNY dziwne nie?

Gość gość
Tylko że on się nie kąpie tak jak i ja,myjemy się raz na święta wielkanocne chusteczkami nawilżanymi

Gość gość
Haha ja też mam wiecznie telefon przy tyłku (nawet do łazienki zabieram), komputer na hasło... Nic do ukrycia nie mam ale z komputera nie korzystam tylko w domu :) Nie przesadzajmy. Brzydziłabym się sobą gdybym kogoś tak szpiegowała ;/

Gość gość
Siedzi w wannie z telefonem i piszę! poza tym ma hasło którego nie znam, chcałabym jakoś przeczytać jego smsy u siebie na kompie ;/

Gość gość
przecież ma komputer na hasło, jak zainstaluje?

Gość łohohohohoho
jakbym czytala o sobie... tydzien temu tez sie dowiedzialam. zamykal fb, tel-hasło, pilnowal sie ze wszystkim. raz nie zamknal swojej poczty. a na poczcie sa przeciez powiadomienia z fb. ale sie naczytalam! nie wiem jak jest w waszym przypadku ale w moim skonczy sie rozwodem. jesli czlowiek nie ma nic do ukrycia to sie tak nie kryje. przykro mi.

Gość gość
nabardziej szkoda mi synka nie ma nawet roku, ale ja nie pozwole robić się balona no niestety;/

Gość gość
Bo jak to on mówi ceni swoją prywatność, z mojego też korzysta i hasła zna nawet na konto bankowe ja nie mam nic do ukrycia. W porządku niech sobie ma te hasła ale ten sms dziisiaj dał mi wiele do myślenia

Gość gość
a co było w tym smsie?

Gość gość
jak jest między wami? pogodziliście się? pamietasz że jutro "pozno wracasz z pracy" bo się widzimy w koncu :::*:*:**:*: ot to wlasnie;/

Gość gość
na razie udaje że nic nie wiem, rozmawiam normalnie ale w środku aż sie gotuje ze złości. Zbiore dowody założe sprawę o rozwód i pozbawie go praw rodzicielskich. Potrzebne mi tylko jakieś konkretne dowody meile czy wydruk smsów bez tego nie zdziałam nic