Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczorqj strasznie sie upilam Glupio mi przed rodzicami

Polecane posty

Gość gość

Jakoś tak wyszlo ze zwykle spotkanie przerodzilo sie w picie wina. Jak wiedzialam to jeszcze bylo okej ale jak wstalam to poczulam, ze ledwo co mogę ustać! Mial po mnie przyjechac tata i zadzwonil ze jest juz na miejscu. Ja naprawdę ze wszystkich sil staralam sie wygladac na trzeźwa ale upadlam przy wsiadaniu do auta. Moj tata juz z pewnością ogarnal ze jestem wstawiona ale jak gdyby nigdy nic normalnie ze mna rozmawiam. Potem znowu próbowałam otworzyć drzwi do domu i nie moglam trafic kluczem a do pokoju szlam slalomem. Masakra jakas:P Niby nie są źli ale i tak mi glupio.

Gość gość
wyluzuj, ja ostatnio sie upilam przy moich znajomych tak, ze przespalam pol imprezy, a jeszcze wczesniej nic nie pamietam co robilam (podobno zwierzalam sie wszystkim ze swoich problemow sercowych :O ) a jak sie obudzilam to sie calowalam z moja kolezanka na oczach dwoch kolegow. To ja sie powinnam wstydzic a nie ty

Gość gość
Można się trochę powstdzić, ale bez przesady, to tylko pokazuje że jesteś człowiekiem.

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
18 ale sami zrozumcie. Moi rodzice są naprawdę w porządku, niczego mi nie zabraniają i wiedza ze alkohol jest obecny na każdej imprezie. Wierzyli w mój rozsadek a ja wczoraj tak dziwnie zareagowalam na to wino. Naprawdę juz myslalam ze dojdę do auta prosto a wywalilam sie tuz przed drzwiami:P Potem bylo tylko gorzej. Moja mama mi tylko rano wode przyniosla i spytala sie polzartem co to mialo byc wczoraj a ja sama powiedzialam, ze jestem w szoku ze mnie tak to wino zmoglo. Ogolnie olali te sprawe. Nie sa zli ale,i tak mi glupio:P

Gość gość
Najgorsze że gdy w pewnym momencie zaczęłam sobie przy nich robić dobrze, potem zerwałam z matki rajstopy i majtki i zaczęłam ją lizać, aż w końcu zmusiłam ojca by wziął mnie ostro od tyłu, to gdy skończył, zesrałam im się na nowy dywan :o

Gość gość
Chodzisz do liceum?

Gość gość
Tak, jestem w 3 lo

Gość gość
Masz dobre stopnie?

Gość gość
Co to ma do rzeczy czy mam dobre stopnie? Ogolnie jestem dobra z jezykow obcych. Pozdawalam certyfikaty z angiekskiego, niemieckiego a ostatnio z francuskiego bardzo dobrze. Jesli chodzi o inne przedmioty to roznie, z niektorych ledwo zdaje ale ogolnie matury pisze dobrze.

Gość gość
Masz chłopaka?

Gość gość
Daj jej spokoj.

Gość gość
Tylko pytam.