Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zwiazalybyscie sie z facetem po

Polecane posty

Gość gość

dwoch rozwodach,majacego jedna corke? poznalam swietnego faceta, na poziomie.jest miedzynami ogromna chemia. pomyslalam,ze to moze byc TEN. mam 28 lat, wiec terazjuz rozgladam sie za kims na serio. on ma 41 lat i te"defekty", o ktorych napisalam wyzej. przyznam, ze jeszcze te rozwody to bym przezyla, ale corka to juz dla mnie za wiele...

Gość gość
a ile lat ma corka?

Gość gość
jak nie dasz rady to się nie zmuszaj bo mala tez na tym ucierpi ;) a sama chemia nie zadziaala:p

Gość gość
ja odwrotnie. corke chetnie bym pshysposobiła ale dwa rowzody? coś z nim nie tak :/

Gość gość
znajdziesz lepszego

Gość gość
Ja bym pierw chciała poznać córkę. Ale z rozwodami to raczej by nie przeszło(chyba że ślub cywilny to bym pomyślała)

Gość gość
będzie następny rozwód,następny-taki juz ma to w małym palcu,zero sentymentów

Gość gość
mody na sukces się napaczau ;)

Gość gość
dwa rozwody troche duzo

Gość gość
ja nie chce poznawać jego córki. nie chce sie z nia zaprzyjazniac na sile i udawac, ze jestesmy jedna wielka szczesliwa rodzina. zawsze sobie obiecywalam,ze nigdy nie zwiaze sie z mezczyzna z takim obciazeniem. ale zycie weryfikuje postawy... idealnego faceta cos ciezko znalezc w dzisiejszych czasach, heh... a corka ma swoja matke, z ktora mieszka, takze nie ma mowy o zadnych przysposobieniach.

Gość gość
rozwody to dla mnei nie problem. facet ma swoje lata, takze normalne, ze ma jakas przeszlosc. kazdy z kims sie wiaze i potem - jak trzeba - rozstaje. a to, ze sie zenil ze swoimi partnerkami todla mnei na plus, bo moze z kazda chcial na powaznie zbudowac dom. ja bylam z facetem najdluzej 5 lat - na kocia lape. i do zeniaczki mu sie nie spieszylo. takze wole takich, co sie zenia :P

Gość gość
jak lubisz rimming to okej

Gość gość
wshystko sie da zaprzyjaźnic z pasierbica rowniez choc trzeba czasu. co do pana...dwa rozwody i pewno to one winne? ;)

Gość katolik_prawiczek_29
czyli uprawiałaś sex bez ślubu ? :(

Gość gość
nie rozumiecie - JA NIE CHCE SIE ZAPRZYJAZNIACZ JEGO CORKA. i niebedzie onamoja pasierbica,bo ma matke i z nia mieszka. naprawde facet z dzieciakiem to dla was nie problem?

Gość spaślak_
musisz być bardzo nieatrakcyjna czy zakompleksiona skoro chcesz się wiażać z takim starym dziadem.

Gość gość
dla tej córki bedziesz wredna macocha która zabrała mamusi tatusia normalka nawet przy sporadycznych spotkaniach da ci to poznac

Gość gość
on jest juz po rozwodaach, wiec jak moglam go"zabrac" mamusi.ale rozumiem, ze to tak bedzie wygladac i dlatego bedzie mnie wkurzac taka podrzedna rola "kochanki ojca". a niech szlag tychfacetow:/ nie przemysla, naroia dzieciakow, potem sie rozwodza i mieszaja w zyciu kobietom z czysta karta :O

Gość gość
Po rozwodach mógłby być, ale bez bachora.

facet ma 41 i wiadomo,że ma przeszłość.Nie czekał ze ślubami i posiadaniem dziecka bo może Ty pojawisz mu się na drodze życia...Albo go zaakceptujesz albo nie.Tylko nie rozumiem skąd w Tobie tyle jadu w stosunku do córki tego pana.Jeśli się zwiążesz z tym mężczyzną-córka będzie czy Tobie się to podoba czy nie.I na pewno będzie ważniejsza od Ciebie,więc nie walcz z tym dzieckiem bo przegrasz ;)