sad_moon 0 Napisano Marzec 30, 2014 Witam Was! Biorę pierwsze opakowanie tabletek Vixpo, nie wiem jak to się stało ale w pierwszym tygodniu w piątek przeoczyłam tabletkę, zorientowałam się dopiero w niedzielę, kiedy brałam tabletkę na poniedziałek. Stwierdziłam, że właśnie w poniedziałek wezmę tę piątkową, czy jestem chroniona ? Nie mogłam się doczytać w ulotce czy różowe tabletki mają ten sam skład! Proszę o szybką odpowiedź! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2014 dodatkowe zabezpieczenie przez tydzień. ja kiedyś też tak miałam - nic sie nie stało, mimo ze zapomnialam o dodatkowym zabezpieczeniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2014 Czyli skład tabletek nie jest taki sam ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2014 Właśnie, jaki jest skład tabletek ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 29, 2015 No wlasnie ja tez zapomnialam wziasc z piątku i zorientowalam sie dzisiaj jak mam wziasc na poniedzialek wzielam ta piątkową i jutro wezme poniedzialkowa i potem mam placebo czy tak moge ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach