Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plan aby go zdobyć

Polecane posty

Gość gość

Chce się spotkać z facetem który cholernie mi się podoba i dlatego muszę wymyślić podstęp aby się z nim spotkać...myślę nad tym aby udać bezbronną kobietę, która nie potrafii poradzić sobie z problemem. Ale nie wiem jaki wymyślić... Nie chce żeby była to błachostka ale też nic poważniego. Dodam ja mam 19 lat on 21lat. Pomóżcie mi coś wymyślić bo naprawdę chce się z nim spotkać...niestety stałego kontaktu nie mamy raz na tydzień się odezwie i w tamtym tyg. Się widzieliśmy

Gość gość
Idź do lekarza, takiego od głowy, podstępami to możesz sobie pogrywać z koleżankami, takimi durnymi jak ty, a nie z facetem 😠

Gość gość
Facet ma ciebie zdobywać, miej klasę.

Gość gość
jak nie będzie rodziców w domu, poproś go o przetkanie zlewu tylko niech kupi uszczelki, żebyście nie wpadli :D:D:D

Gość gość
prostackie poczucie humoru.

Gość gość
Ty jesteś k***a skomplikowana, nad podstępem myślisz i wymyślić nie możesz :D

Gość gość
Ty jesteś k***a skomplikowana, nad podstępem myślisz i wymyślić nie możesz Autorka jak już. Ja jestem dawno w stałym związku i to mój facet o mnie zabiegał. Bidulka niech desperacko walczy :D robi intrygi, podstępy :D U ciebie widać brak kultury.

Gość gość
Bidulka niech desperacko walczy smiech.gif robi intrygi, podstępy smiech.gif U ciebie widać brak kultury. ******* Inteligentna się znalazła ą ę bułkę przez bibułkę a kotasa cało łapo :D :D:D

Gość gość
Królewny z drewna biorą pierwszego lepszego który o nie "zabiega", bo zaspokoił ich prostacką próżność. Niektóre nie chcą jednak pierwszego lepszego, chcą takiego, który im się bardzo podoba i nie czekają na zabieganie, bo tacy bardzo fajni faceci nie zabiegają, mają poczucie własnej wartości. Zabiegają tylko przeciętniacy, bo muszą. A co do autorki, to lepiej zagrać w otwarte karty, wiadomo, że to nie łatwe, ale po co podchody, jak się chłopak podoba. Wóz albo przewóz, może będzie coś z tego wyjątkowego. Nie ma co robić z siebie głupiej baby rodem ze średniowiecza, z przesądami że kobieta musi zawsze tylko czekać na ruch faceta, jak jakaś ułomna.

Gość gość
Prostackie jest latanie za chłopem. Fajni faceci też zabiegają, ale nie o ciebie :D To samo, fajne, ładne kobiety nie zabiegają o mężczyzn, mają poczucie własnej wartości. Zabiegają brzydule i samotne matki.

Gość gość
...i wszystko jasne :) Fajne i wartościowe osoby nigdy nie będą razem. Stąd powiedzenie przeciwności się przyciągają :P

Gość gość
Fajni faceci nie zabiegają, większość o tym wie, pewnie ty też, tylko udajesz że nie. Jak cię chciał przeciętniak, to się ciesz, inni wolą mierzyć wyżej. I nie chodzi o latanie za kimś, tylko o normalne zachowanie, korona z głowy nikomu nie spadnie, jak da też coś od siebie, zagada, zaprosi na piwo. No chyba że jest się naburmuszoną księżniczką.

Gość gość
Gość powyżej ma rację. Jak koleś nawet na nią nie spojrzy to musi mu się cholernie podobać. :D dziewczyna może zapomnieć o komplementach i wyjściach. Macie prawo robić z siebie wybrakowane tanie wory na spermę a nuż któremuś będzie się chciało.

Gość gość
Fajni faceci nie zabiegają, większość o tym wie, pewnie ty też, tylko udajesz że nie. Jak cię chciał przeciętniak, to się ciesz, inni wolą mierzyć wyżej. I nie chodzi o latanie za kimś, tylko o normalne zachowanie, korona z głowy nikomu nie spadnie, jak da też coś od siebie, zagada, zaprosi na piwo. No chyba że jest się naburmuszoną księżniczką. Naburmuszone gbury nie zabiegają o kobiety :D nie umieją się odezwać. Zabiegają o takie, u których nie mają szans. Ładne, wartościowe kobiety mają wystarczająco dużo adoratorów do wyboru, nie muszą pisać słitaśnych wiadomości po facebookach itp.

Gość gość
no to zupelnie spoko no takie zycie jest ale i fajnie moze byc! :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
"gość tylko niech kupi uszczelki, żebyście nie wpadli"...do zlewu? :-D