Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość niedoxycia

zle mi zle zle :((

Polecane posty

Gość niedoxycia

Moj facet sie na mnie obrazil, smiertelnie. Dopieroco ustalilismy date slubu, bardzogo chcielismy. Nasz zwiazek jest bardzo burzliwy, poniewaz on ma problem z akceptacja mojej przeszlosci (toze nie jest moim pierwszym, ze bylam przed nim w 2 powaznych zwiazkach). Jakos stralismy sie radzic sobie z tym, duzodyskutowLismy i bylo juz dobrze. Ostatnio wyjelam karte z aparatu czego nigdy nie robilam, nie wiedzialam ze we wbudowanej pamieci zachowalysie jakies zdjecia. Aparat zostWilam u niego, on gowlaczyl i zobaczyl zdjecia z moim bylym (kilka zwyklych zdjec)... bardzo go to zabolalo, nie chce ze mna rozmawiac, nie chce ze mna byc, po prostu jedno wielkie NIE:(( bardzo mnie to boli, on wie ze mezczyzna z tych zdjec kiedys bardzo mnie skrzywdzil, ze nie trzymalabym tych zdjec "na pamiatke" gdybym wiedziala ze tam sa.. a jednak nie potrafi zrozumiec ze te zdjecia nic nie znacza... stare dzieje sprzed 6 lat. Jestem rozbita, nie wiem co zrobic. Jesli on odejdzie to mnie to psychicznie zlamie calkiem bo bardzo go kocham, i moze zabrzmi to jak frazes ale chcialam sie z nim zestarzec.. pomozcie, bo wiem ze jesli tego nie naprawimy to zrobie sobie cos zlego. Uprzedzajac pytania ja mam 27 on 32 latA

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować