Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja młoda sąsiadka zdradza męża...

Polecane posty

Oj polaczki, polaczki. Żebyście wiedzieli o ile przyjemniej żyje się własnym życiem, a nie innych

Gość gość
nie napiszę bo nie jestem konfidentem

Gość gość
a ty co tu robisz kretynko z nickiem na niebiesko? logujesz się na to gónwo kafeterię i się sadzisz.. poleczko

Lubię po prostu obserwować ludzi, którym brak zajęcia uderza do łba. Jak nie potrafisz zalogować się na niebiesko to służę radą.

Gość gość
1173 posty nar*****aś. a ja może łącznie max 20 kto nie ma życia? kto zakłada konto na takie gónwo? hahahahahaha żałsona ejsteś a chcesz innych pouczać. głupiaś jak but.

Gość gość
dymaj stąd na wątek italo disco stara ropo:D

Tu mnie zaskoczyłaś. Nigdy nie miałam czasu na zastanawianie się, czy mój but jest mądry czy nie. Ilość postów, wierz mi, że na przestrzeni czasu mało imponująca. Wolę poczytać anonimowo co piszą ludzie niż bezpośrednio włazić z buciorami w życie moich sąsiadów. Można spędzać inaczej czas wolny niż zajmować się mieszaniem w stos. sąsiedzkich. Pamiętaj takie dwodztwo wraca z podwójną siłą. Wybacz, ale muszę iść spać, bo jutro,a właściwie dzisiaj praca. Nie każdy karmi się tak przyziemnymi problemami.