Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się że nie zdam matury z matematyki

Polecane posty

Gość gość
Zdawali tylko ci co chcieli zdawać! W mojej klasie maturę z matematyki pisałyby z własnej woli może 2-3 osoby, więcej nie podejrzewam (a może i to za dużo) tak samo jak teraz z innych przedmiotów zdają chemię czy historię bo chcą. A historia też przecież przydatna jest bo powinno się znać jak to mówią, żeby się na błędach przodków uczyć a biologię żeby znać funkcjonowanie swojego ciała itp ale niestety padło na tę matematykę.

Gość spaślak_
zdaje sobie sprawe za na maturz emozna byc roztargnionym. sa nawet ludzie ktorzy na mature ustna poszli totalnie bez jakiejkolwiek nauki i wiesz jak oni dopiero musieli byc roztargnieni i zdawali nawet :D wszystko wyolbrzymiasz zamiast zdac sobei sprawe z wlasnej niewiedzy i zaczac sie uczyc. nie ty jedna zdajesz mature wiec przestan sie uzalac tylko albo strzelaj albo sie wreszcie naucz bo jesli mas zmniej jak 30% w tescie wyboru to nie umiesz NIC. debil statystycznie ma 25% jesli odpowiedzi sa 4.

Gość spaślak_
bo biologia czy historia nie uczy logiczneog myslenia to raz a dwa biologi i historii mozesz sie nauczyc w dowolnej chwili a z matematyki jak nie umiesz podstaw to pozniej juz nic nie zrobisz dlatego jest i powinna byc zawsze obowiazkowa wlasnie matematyka. tak samo jak polski za ktorym sam nie przepadam ale jakby na to nie patrzec to w takim kraju sie mieszka i jakies podstawy powinno sie miec.

Gość gość
oooo, te podstawy :D

Gość spaślak_
no wiedzialem ze sie ktos do "biologi" przyczepi :D

Gość gość
a gdzie tam do biologi:P "zamykam oczy i licze do trzynastu..." :P

Gość gość
Błagam, nie wyjeżdżaj mi z tymi statystykami bo to TYLKO liczby a każdy człowiek jest inny. Uczę się, ale wyobrażasz sobie uczyć się 24/7? Nie mogę spać bo mam ciężki ból brzucha, jestem rozdrażniona wiec siedze sobie na forum, uczyć też bym się nie mogła. Zdaję sobie sprawę, że zawaliłam próbną, ale od tamtej pory już bardzo dużo się nauczyłam, mimo to nie czuję się jeszcze pewnie.

Gość spaślak_
zamykam oczy i licze do trzynastu...">>nie rozumiem ?

Gość gość
a gdzie tam do biologi:P "zamykam oczy i licze do trzynastu..." :P

Gość gość
a co do tej historii i biologii, ok, może i są to tylko informacje, które można sobie wykuć, ale czy ktoś, kto nie idzie na studia z tym zwiazane będzie miał na to ochotę i czas? raczej nie i taka matura z historii byłaby bardziej przydatna bo to wiedza, któą można wykorzystać choćby w rozmowach międzyludzkich, bo historia w liceum jest traktowana bardzo po macoszemu (mówię to jako ta, która historii nie zdaje na maturze)

Gość gość
:D

Gość spaślak_
pisz jasniej.

Gość gość
a co? do 13 nie umiesz liczyc :D?

Gość spaślak_
zmeczony jestem prosze jasniej bo domyslam sie ze to jakis przytyk do mnie ale nie wiem do czego :O jak nie wiem to robie sie zly :D

Gość spaślak_
nie ma jak intuicja :D pomyslalem z czym mi sie to kojarzy i stwierdzilem ze zamykam oczy i widze strach to wiem z czym no ale chcialem srpawdzic co tam dalej jest wpisuje i wyskakuje mi podpowiedz z tym 13 :D nie zgadlbym gdyby nie przypadke nie znalem tego. nie wiem tez nadal co to ma wspolnego z tematem. dawaj podpowiedz :P

Gość gość
no wiadomo, ze nic ad. tematu:D no, chyba, ze ta liczba:D no i logika sie klania:P

Gość spaślak_
nie tylko liczba tytul tez ma cos wspolnego. jaka znowu logika nic nie kumam :O pisz do mnie jak do debila prosze.

Gość gość
taaaa intuicja:D raczej wujek G :D

Gość spaślak_
wujek you :D pisz prosze jasno o tej godzinie to od 6h jestem bezmyslny.

Gość spaślak_
napiszesz co to ma wspolnego z tymi podstawami naprawde nic nie kumam. wiem ze to jakas aluzja ale nic nie wymysle.

Gość gość
no, ale zebys znalazl wujka you to najpierw sie musiales posilkowac wujkiem goo:D czyz nie:D?

Gość spaślak_
nie. pomyslalem o piosence perfektu i chcialem posluchac a mialem otwartego youtuba. nie wiedzialem czy to tytul zaczalem wpisywac i mi podpowiedzialo ten cytat kliknalem i ukazal sie utwor trojkaty i kwadraty.

Gość gość
nooo, czyli tak jak napisalam:P wpisales fraze w goo i znalazles na you:D

Gość spaślak_
nie!! wyobraz sobie ze wpisalem tu u gory w polu tytulyoutube.com/watch?v=rg-yYi8saZY i tez sa podpowiedzi madralinska.

Gość gość
wow:D wielka roznica:D fak jest taki, ze tego nie znales:P ale linka juz wkleic nie umiales:D

Gość gość
fakt*

Gość spaślak_
no napisalem ze nie znalem a wklejanie linku zalezy od wielu czynnikow jak np. aktywnosc jeden moze wkleic ten sam ciag znakow a drugi juz nie. poza tym nie wklealem linka tylko chcialem pokazac ze z kazdej strony yt mozna wpisac tytul i masz podpowiedz. ty tez nie umies zlinka wkleic tylko piszesz jakimis zagadkami :D

Gość gość
Najgorsze debile to zdają.

Gość gość
przeciez zagadki to twoja domena:D myslalam, ze to lubisz:P

Gość spaślak_
to zalezy, lubie zagadke w sensie zagadke a nie zgadywanei co ktos ma na mysli. dobrze wiesz ze nigdy nie wiedzialem co autor mial na mysli :D zwlaszcza ze w pewnych epokach autor chlal absynt i zgadnij tu czlowieku :D