Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam problem i to duży

Polecane posty

Gość gość

jestem chory psychicznie do tego jestem psychopatą :O wiem bo byłem u psyhiatry i odrazu skierował mnie do szpitala zamkniętego. cztery razy się zgłaszałem ze skierowaniem i mnie nie przyjęli. :( co najgorsze ludzie w pracy proszą mnie bym występował w ich imieniu, no występuje i pomagam załatwić, ale akurat ja się do tego nie nadaję. jeszcze kogoś zabiję :( jak mam wolne lub jestem po pracy to boję się z domu wyjść, tylko szybko po jedzenie do sklepu i chowam się, ja nie chcę nikogo zabijać nie chcę by się komuś coś złego stało a mam straszną ochotę :( staram się ludzi unikać a w pracy skupiam się na zadaniach do wykonania no i co tu robić? lekarz stwierdził że wymagam leczenia szpitalnego a w szpitalu mnie nie przyjęli :(

Gość gość
Dlaczego Cię nie przyjęli?

Gość gość
no powiedzili że nie mają miejsc :O i tak cztery razy :( kazali bym do nich dzwonił a nie odbierają :(

Gość gość
A skoro jesteś niebezpieczny, to nie powinieneś mieć pierwszeństwa? Nie dostałeś jakichś tabletek czy coś?

Gość gość
jedyne co mam to skierowanie na leczenie w szpitalu zamkniętym zgłaszałem się i mnie nie przyjeli :( telefonu ode mnie nie odbierają :O

Gość gość
Dziwny jest ten świat :( Dlaczego chcesz zrobić krzywdę innym?

Gość gość
wcale nie chcę, bardzo mi się nie podoba by komuś działa się krzywda. mam niesamowitą ochotę robić komuś krzywdę. no p**********y jestem :(

Gość gość
Hmm... To będziesz musiała nad tym zapanować, dopóki Cię nie przyjmą. Jak na razie dobrze Ci idzie tak?

Gość gość
Skoro się boisz, to znaczy że nie jesteś psychopatą! Lekarz który Cię badał to jakiś konował. Nie jesteś psychopatą, psychopaci nie mają uczuć, nie boją się ze zrobią komuś coś złego. To wygląda raczej na nerwicę natręctw.

Gość gość
taa dobrze :O po prostu się chowam i unikam kontaktów :O

Gość gość
Miałam na myśli, że do tej pory się kontrolujesz.

Gość gość
Idź do innego lekarza. Nie jesteś psychopata

Gość gość
no i co z tego? a jak mi się nie uda powstrzymać? ch*j tam zastrzelą mnie ale komuś niewinnemu może się krzywda stać! a ja tego wcale nie chcę!

Gość gość
Proszę, zajrzyj tu na forum i napisz o swoim problemie: http://zaburzeni.pl/ Mnóstwo ludzi tam ma mysli mordercze, które odbierają właśnie jako "ochotę".

Gość gość
Nie przepisał Ci żadnych lekarstw chociaż?

Gość gość
Ale na co leki? Na samo to, że ma takie myśli? To bez sensu. Problem jest, jeśli autor np. męczy zwierzęta.

Gość gość
w sumie ciekawe forum ale ja się tam nie mieszczę. no o czym mam tam powiedzieć? że mam arachnofobię? lęk wysokości? igieł się boję? no mam takie fobie i w niczym mi nie przeszkadzają na przykład pracuję na wysokości z pobieraniem krwi czy zastrzykami nie ma problemu nawet jak miałem sepsę to w szpitalu na żywca kilkunastocentrymetrową igłą wodę z opłucnej mi wyciągano. po prostu siadłem na krześle, wbili mi ją i nawet nie drgnąłem tylko się spociłem ze strachu. strach dla mnie nie jest problemem. ktoś tu napisał że nie jestem psychopatom bo psychopaci nie mają uczuć. mają takie same jak inni ludzie, tylko że dla psychopaty one mają lub nie jakieś znaczenie. ja czuję tak samo ale to zależy jak chcę czy mnie to coś obchodzi. właśnie dlatego jestem psychopatą. na przykład ja mogę czuć przerażenie, niesamowity strach ale jeśli tak uznam to to uczucie nie będzie mnie obchodzić i będę robić jakby go nie było mimo że je czuję. po prostu!

Gość gość
I tak tam napisz. Tam siedzą psycholodzy i terapeuci, oni doradzą Ci dobrze. Nie bazuj tylko na jednej opinii.

Gość gość
Czy dręczyłeś lub zabijałeś zwierzęta?

Gość gość
nie nigdy, nawet przeciwnie. zwierzęta bardzo mnie lubią i bardzo się mnie słuchają :)

Gość gość
przy mnie nawet nie próbuj uszkodzić rośliny! bo cię zabiję!

Gość gość
Moim zdaniem nie jesteś psychopatą. Raczej masz zaburzenie psychiczne, które nie wymaga ani leków ani pobytu w szpitalu. Sytuacja gdy czujesz potrzebę/przymus zrobienia komuś czegoś złego, ale jednocześnie nie chcesz tego I WIESZ, ŻE TO ZŁE, to nie pewno nie jest psychoza. Bo z tego co piszesz, wynika że nie chcesz tego zrobić nie z obawy o konsekwencje prawne, tylko z powodu moralności, prawda? Psychopaci nie mają moralności, uwierz mi. Boją się ewentualnie skutków prawnych.

Gość gość
Miałem znajomego, któremu psychiatra zdiagnozował schizofrenię. Faszerowali go lekami, zamknęli w psychiatryku. Potem się okazało że człowiek cały czas miał tylko nerwicę. Zniszczyli mu kawał życia i zdrowia. Słowem: lekarze też się mylą. Zasięgnij innej opinii i najpierw idź do psychologa, a nie od razu do psychiatry.

Gość gość
no jak to powiedzieć? ja tu wam nie mówię prawdy. na pewno nie całej. anonimowe forum bo anonimowe ale bez przesady. jest rzecz bardzo zła której nie robię nie dla tego że tak mi mówi moralność a z obawy jak to napisałaś o "konsekwencje prawne" a ja to chcę robić. innych złych rzeczy nie robię mimo że mam ochotę nie o "konsekwencje prawne" a o moją moralność. w tym wypadku moja moralność nie ma dla mnie znaczenia powstrzymują mnie "konsekwencje prawne". niestety to prawda :( niepodoba mi się to, dlatego unikam kontaktów z ludźmi. to nie jest normalne :(

Gość gość
Mam wrażenie że Ty po prostu bardzo chcesz mieć łatkę psychopaty. Wcześniej pisałeś że nie chcesz by jakiemuś człowiekowi stało się coś złego (moralność), a teraz piszesz że chodzi wyłącznie o Twoje egoistyczne obawy przed skutkami prawnymi.

Gość gość
Czy gdy wyobrażasz sobie że gdy robisz komuś coś złego, odczuwasz przyjemność, czy lęk że możesz to zrobić?

Gość gość
w wypadku tylko jednej rzeczy nie moralność a lęk przed prawem i tak czuję przyjemność wyobrażając to sobie w reszcie moralność zatrzymuje moją ochotę i najgorsze że uczuciom znaczenie nadaję. zgodnie z moją racjonalnoscią i potrzebą. ustalam sobie chwilowo ich znaczenie

Gość gość
A napisz o jaką rzecz chodzi. Owszem, forum nie jest do końca anonimowe, ale piszesz wyłącznie o swoich myślach, a nie o czynach. Nie ma na świecie kraju, gdzie aresztują ludzi jedynie za myśli. :D to nie "Raport mniejszości" Niech zgadnę: g****.

Gość gość
g********* ?

Gość gość
dlaczego mi kropkuje to słowo? chodzi mi o g/w/a/ł/t