Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kąpiel to zdrada?

Polecane posty

Gość gość

W skrócie: Mam wspaniałego chłopaka i kocham go bardzo. Kilka dni temu spotkałam się z byłym, którego zostawiłam dla mojego obecnego ukochanego. Chciałam wyjaśnić coś byłemu, bo bardzo to przezył i mam pewne poczucie winy (choć postąpiłabym jeszcze raz tak samo, tj. odeszłabym do obecnego) Przyszedł do mnie z butelką wina, a gdy zaczęliśmy rozmawiać o poważnych sprawach denerwowałam się bardzo i nie mogłam mówić. Były pamiętał, że zawsze odstresowywała mnie gorąca kąpiel i zaproponował ją, a ja się zgodziłam. Wykąpaliśmy się razem, rozmawialiśmy, wyjaśniałam mu co miałam wyjaśnić...chyba zrozumiał. Na pożegnanie się przytuliliśmy i pojechał. Następnego dnia zaczęłam mieć wyrzuty sumienia, że wykąpałam się z nim. Wprawdzie nawet się nie dotykaliśmy, tylko razem siedzieliśmy nadzy w wannie i rozmawialiśmy, ale zaczynam mieć wątpliwości, czy to było w porządku wobec ukochanego...

Gość gość
Jeśli bycie nago w wannie z byłym to dla Ciebie norma, to już kompletnie nie rozumiem kobiet. A czy Ty byłabyś zadowolona jakby twój obecny facet kąpał się z byłą na golasa?

Gość gość
Doszło nie doszło duża szansa ze obecny Cie pogoni jak się dowie.

Gość gość
Pogonić to może nie pogoni, ale szczęśliwy nie będzie, bo to chore zachowanie!

Gość gość
To jest chore zachowanie, brak klasy i szacunku do siebie. Prostytuki już mają większy bo chociaż za to kasę biorą.

Gość gość
Ja sie kieruje zasada: jesli ukrywam cos przed partnerem, to jest to zdrada.

Gość gość
Ja też się widuję czasem ze swoją byłą, bo się przyjaźnimy, ale nigdy nie przyszłoby mi do głowy aby z nią się wykąpać, czy nawet przespać w jednym łóżku, bo wiem że zraniłbym tym swoją obecną dziewczynę.

Gość spaślak_
Ja sie kieruje zasada: jesli ukrywam cos przed partnerem, to jest to zdrada.>>A> jesli sie kapie czy co tam robi i nie ukryw to nie zdrada ? a jesli ktos cos ukradnie ale sie przyzna to nie jest zlodziejem ? ciekawa teoria.

Gość gość
Wtedy on decyduje, jesli mu nie przeszkadza, to nie zdrada.

Gość gość
Dla mnie każda intymna sytuacja z inną osobą to zdrada, a kąpiel nago nie da się ukryć do intymnych czynności należy.

Znasz przysłowie: Nie rób drugiemu, co Tobie niemiłe? Niech się Twój obecny wykąpie ze swoją byłą, po winie i z przytuleniem na koniec. Będziesz taka szczęśliwa, aż dym z uszu Ci z tego szczęścia pójdzie.

Gość gość
Jak mu tylko o******ęłaś w tej wannie to nie zdrada, możesz śmiało powiedzieć facetowi, ulży ci :P

Gość gość
jak cie nie dotykal to nie zdrada

Gość gość
Dwoje aseksualnych.Nawet się nie bzyknęli.