Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bibi2i2

Zmuszanie do slubu czy juz szantaż pomozcie mi przez to przejsc

Polecane posty

Gość gość
dziewczyna sie wpakowala w wielkie gowno. Czlowiek robi bledy. Teraz trzeba jej pomoc z tego wyjsc. Co bedzie jak go zostawisz? Masz gdzie mieszkac? Mowisz po holendersku/angielsku. W Holandii dostaniesz jakis socjal na dzieci. Musisz go pozwac o alimenty. Dowiedz sie czy sa jakies bezplatne porady prawne. Zakladam, ze nie pracujesz i nie masz pieniedzy. Moze mozesz dostac mieszkanie socjalne.

Gość bibi2i2
Tak, poznalam go w wieku 19 lat a on byl wtedy 30 latkiem chyba jasno sie wyrazilam w temacie? dzieli nas 11 lat... Zakochalismy sie w sobie i sile mnie do siebie nie przyciagnal .Lubie starszych, dojrzalych i ulozonych mezczyzn

Gość bibi2i2
gosc 15.08 Przerwa miedzy ciazami zakonczonym porodem naturalnym nie musi byc az 2 letnia! Ja urodzilam sn i nawet narzeczony pytal sie lekarza czy moga byc jakies problemy to sam doktor powiedzial ze jestem mloda, zdrowa i nie mialam cesarki wiec w moim przypadku kolejna ciaza nie stanowi zagrozenia

Gość bibi2i2
16.53 Dziekuje za wsparcie :* Po pierwsze, nie chce go zostawiac! Chcialabym tylko byc pewna co do decyzji o slubie i tu narzeczony musi sie troszeczke zmienic...Jakbym sie chciala wyprowadzic to musiala bym wyjechac do Polski a to niemozliwe bo mamy dziecko-drugie w drodze i w zyciu mnie nie pusci nigdzie samej. Teraz jestem na wychowawczym i znam angielski i niderlandzki (chodzilam na kurs) dziekuje za odzew

Gość gość
problem w tym, ze ludzie sie nie zmieniaja. Poczekaj z tym slubem, jak trzeba to nawet pare lat.