Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIENAWIDZĘ MOJEJ 12 LETNIEJ PASIERBICY NIENAWIDZĘ SZCZURA

Polecane posty

Gość gość

MATKO JAK JA JEJ NIE CIERPIĘ DZIEWCZYNY! Udaja i gra taką bardzo niewinną, sumienną, obowiazkową, ale ja widze w jej oczach jakąś pogardę, takie knucie małego knura! Jak jesteśmy z moim partnerem to jest jeszcze ok, ale jak zostajemy same - on jeżdzi na tirach - to aż mną telepie aby jej nie uderzyć. Zawsze robi słodkie minki, przymila się a ja mam ogromną ochotę wykrzyczeć jej w twarz że jej nienawidzę

Gość gość
Miałam podobnie - niestety ale dopóki dziecko nie dorośnie to możesz co najwyżej ją izolowiąc - ja tak robiłam i nie ma problemu teraz. Pasierb się wyprodzaił 300 km dalej i mam z nim spokój.

Gość gość
a ona pewnie nienawidzi ciebie. może to ty jesteś tą wredotą a nie biedne dziecko. jak można dziecko nazywać szczurem, ty jesteś szczurem, a jej tatuś powinien cię kopnąć w dupsko

Gość gość
i do tego jesteś p******* i głupsza od niej skoro wypisujesz takie rzeczy na forum :D

Gość gość
kobieta opamietaj sie , to ty wkroczyłas z buciorami w ta rodzine, a dziecko nawet najgorze nie jest nczemu winne. rozbilas rodzine wiec ponos konsekwencje!

Gość gość
Nie dość że k***a to jeszcze podła i zazdrosna o małe dziecko, tępy tłumok! 😠

Gość gość
szkoda ze jej facet nie wie z kim jest :O

Gość gość
to skanadal zeby taka ktora bierze sie za factea p o przejsciach miala pretensje o dziecko ,za kogo sie masz niby?\ skoro wybralas se faceta po przejsciach i ma dziecko to on zawsze bedzie jej ojcem nie rozumiesz?a jezeli zoreintuje sie ze jestes kawal suki dla jego corki to da ci kopa w d**e na zaped co najwyzej . jak mozna powiedzec o dziecku szczur?trzeba bylo se wolnego szukac a nie zuzytego z balastem,jestes tak głupia ze szkoda gadac widocznie na wolnego factea nie stac cie albo omijaja cie szerokim łukiem z dala.... jak bedziesz maciła ich relacje to marnie skonczysz i szybko . Ta mała ma racje ze widzisz pogarde w jej oczach bo widocznie czuje ze jej nie trawisz i nalezy ci sie tylko i wyłacznie to, juz z racji samego faktu ze jestes z gosciem ktory ma swoje dzieci i jeszce ma czelnosc pisac ze nienawidzi jej jaki prymitywizm bije to az zal d**e sciska....

Gość gość
wybierz sobie szkole daleko z internatem i badz niezalezna od rodziny

Gość gość
Mam ochotę i będę próbowałą aby do liceum - bo gimnazjum to niestety w mieście- posłać ją gdzies daleko do szkoły z internatem. Na razie traktuje ją z pogardą, wyniosle, odsuwam od wszystkiego, wyśmiewam ją jak jesteśmy same. Nic jej nie kupuje, w piątek byłam tak zła że ze złosci zafarbowałam jej ulubione białe sweterki. Nic nie powiedziałą jaj jej dawałam jej, aż miałą ochotę wrzeszczeć na jej impertynenckie zachowanie.1

Gość gość
nie mieści mi się w głowie jakim tępadłem trzeba być żeby takie rzeczy na forum pisać, dorosła baba! To chyba jakaś typowa pustaczka, ktora poleciała na kasę z tych tirów :D

Gość gość
1/10

Gość gość
Głupie provo już drugi raz widze ten sam temat

Gość gość
glupia wywloka wyladujesz z dupa w burdelu bo tam jest twoje msc a nie przy facecie ktory ma corke ona da ci tak do wiwatu ze bedziesz długo sie zbierała po jej lekcji wspomnisz moje slowa glupia cipo

Gość gość
tia , prowokacja jak nic , chociaż znam taką jedną która tak samo nienawidziła dzieci swojego partnera , na szczęście ten kopnął ją w d....ę :-D

Gość gość
PROWO

Gość gość
Provo... Wspołczesna historia złej macochy i Kopciuszka ;-)

całe szczęście, bo włos się na głowie jeży jak czyta się takie komentarze. a na pewno są takie nawiedzone babsztyle, które wyżywają się na swoich pasierbach tylko za to, że istnieją...

Gość gość
Proponuje abyś odseparowałą ją od ojca - wysyłaj na zajęcia pozaszkolne, jak najwięcej, kiedy ojciec zjeżdża do domu. Wtedy nie będzie miała z nim kontaktu.

Gość Gość

Wstyd. Wyzywacie kobietę, piszecie scenariusze, a w ogóle nie znacie sytuacji. 

Lincz. To jest ludzka domena. Brawo! 

Fakt, nie powinna być może pisać tego na forum... Są inne metody, lecz szukała pocieszenia, gdyż najwyraźniej nie potrafi poradzić sobie z dzieleniem się swoim partnerem nawet jeśli chodzi o dziecko... Ta konkurencja jest bezkonkurencyjna i na wstępie przegrana... On zawsze będzie kochał najmocniej swoją córkę, a jej ciężko się z tym pogodzić.

Lecz trzeba pomóc dziewczynie, a nie jeszcze ja dobijać, być może zrozumie te relacje, a być może zmieni swoje życie i ułoży z innym, samotnym partnerem, bez zobowiązań. Życie z ukochaną córka nastolatką nie jest proste, a co dopiero z obcą, do której tak w zasadzie nie masz serca, więc i cierpliwości. 

Zatem wstyd ludzie, gdzie Wasza dojrzałość, którą to tak krytykujecie u tej Kobiety! 

Trzeba pomóc! A nie niszczyć! 

Gość GOŚĆ

KOBIETO TO CIEBIE WSZYSCY  NIENAWIDZĄ BO JESTEŚ ,,SZATANEM,,!!!   DIABŁEM !!!