Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kradniecie lub podmieniacie metki z cenami w sklepach ?

Polecane posty

Gość gość

dopinacie do bluzki za 100zl metke od bluzki z wyprzedazy za 50? Mozna sporo zaoszczedzic

Gość gość
Kradniecie metki? A po co?

Gość gość
ja bym się bała

Gość gość
Ja podmieniłam kiedyś metke w carrefourze :D to była jakas bluzka do biegania reeboka, byla droga a obok wisiały podobne przecenione, a ja chcialam koniecznie ten kolor. Na papierowej metce byl naklejony kod kreskowy, podważyłam paznokciem i po prostu odkleilam powoli i nakleilam na kod na bluzce, ktorą chcialam. Kasjerka nic nie zauwazyla, a ja zaplacilam 19.90 zamiast 39.90 :classic_cool: Drugi raz zrobilam cos podobnego w H&M, zamieniłam metki na jeansach :P łatwie to bylo jak nie wiem co haha

Gość gość
Ja tez w H&M podmienilam metki na jeansach. Wzielam dwie pary spodni do przymierzalni i tam to zrobilam. Kupilam spodnie, ktore kosztowaly kilka razy wiecej niz za nie zaplacilam.

Gość gość
ja mam duzy biust i ciezko mi kupic bikini, to jest poprostu niemozliwe i kiedys wzielam 2komplety bikini do przymierzalni i tam podmienilam, wzielam stanik z duzego kompletu i majtki z tego w malym rozmiarze, sprzedawca sie nie zorientowal

Gość gość
Najłatwiej tak zrobic wlasnie w dużych sklepach, bo w malych butikach to nie przejdzie. W mniejszych sklepach jest mniejszy ********iej towaru i laski na kasie pamietają co ile kosztuje, widzą co robisz w sklepie

Gość gość
ale nie wiem czy to podchodzi pod kradziez, bo gdyby potem przyszla klientka z malym biustem i duza pupa, to by sie ucieszyla

Gość gość
tak

Gość gość
nigdy tak nie zrobiłam, to jest oszustwo no i wiocha. Ryzyko takiego wstydu

Gość gość
kazdy orze jak morze

Gość gość
ja tez czasami

Gość asdasd
Straszna wiocha, coś takiego robić. Jak kogoś nie stać to niech nie kupuje, a nie kradnie, złodziej p********y, nierób.

Gość gość
Nigdy nie ukradłam nic nikomu w życiu, nie kombinuję, nie oszukuję, ile kosztuję tyle zapłacę, czasem się potarguje o cenę, poproszę o rabat.

Gość gość
Tak tak, tutaj wszyscy tacy uczciwi a liczba kradziezy w sklepach rosnie drastycznie z roku na rok :D