Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rok po porodzie coś się ze mną dzieje, organizm wariuje. Pomóżcie !!!!

Polecane posty

Gość gość

rok temu urodziłam córkę. W ciąży przytyłam 16 kg, udało mi się zrzucić. Ale 2-3 miesięcy coś się dzieje ze mną niedobrego. Tyję strasznie mimo iż jem to co przedtem, puchną mi kostki, wypadają włosy, mam straszną cerę, ostatnią miesiączke miałam 2,5 miesiąca temu. Dodam, że to się zaczęło jakiś czas temu. Po porodzie wszystko było ok.

Gość gość
Idź do lekarza sie przebadaj. Tutaj raczej ci nikt nie pomoże.

Gość gość
jestes teraz w ciazy??????????

Gość gość
tu autorka dziękuję Wam za odpowiedzi w ciązy nie jestem na 100% mieszkam w UK byłam u lekarza, prosiłam o skierowanie na badania ale powiedział, że to normalne po porodzie :O ale chyba nie rok po porodzie?! To hormony? jak mam sobie pomóc?

Gość gość
idz do innego lekarza. ten u ktorego bylas to kretyn. ewidentnie cos jest nie tak jak powinno. na forum nikt ci nie pomoze. to nie jest forum medyczne. tu sa ludzie tak samo obeznani w temacie jak ty. rozumiesz? masz sie zbadac.

Gość gość
być może to niedoczynność tarczycy, koniecznie zbadaj poziom hormonów tarczycowych !

Gość gość
dziękuję wam, wiem że muszę się zbadać, będę chodzic do tych lekarzy do skutku aż dadzą skierowanie na badania krwi a jak nie to polecę do Polski. jestem załamana, ciąglę płaczę przez to. Tyję nawet 2 kg na tydzień, jestem przerażona!!

Gość gość
ok. zanim porobisz badania i zobaczysz wyniki zróbmy cos z tym twoim nastrojem. hormony czy nie powinnas wyeliminowac z codziennej diety, cukier, mąkę, makaron, chleb staraj sie jesc jak najwiecej warzyw i owocóq, jesli sa surowe to jeszcze lepiej. jesli dalej bedziesz tyla to mozesz byc spokojna oznacza to, ze przybierasz na wadze przez zatrzymywana w organizmie wodę. jesli lekarz przepisze ci kuracje hormonalna, woda zacznie schodzic, i wrocisz do swojej prawidlowej wagi. nie martw sie ale do czasu postawienia diagnozy tez zacznij dzialac na wlasna reke. i pamietaj nie traktuj tego jak przykrą konieczność, zrob to dla siebie, zrób sobie taki detox i zastrzyc witamin. powodzenia, wszystko bedzie dobrze.

Gość gość
Tarczyca

Gość gość
cukier tez zbadaj!

Gość gość
Stawiam na tarczyce, klasyczne objawy