Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet_Gość

jestem na utrzymaniu dziewczyny i dobrze mi z tym...Co Wy na to?

Polecane posty

Gość Facet_Gość

Ona pracuje całe dnie, a ja siedzę w domu, oglądam TV, siedzę na necie i piję piwko. Co Wy na to? Proszę o szczere opinie.

Gość gość
wiem że prowo ale nie popieram. mógłbyś chociaż obiad ugotować.

Gość rjana
porazka. ja bym na miejscu tej dziewczyny z Toba zerwala przynajmniej do czasu znalezienia przez ciebie pracy. no chyba ze twoje bezrobocie jest chwilowe bo np ostatnio straciles prace i szukasz nowej a wiadomo, ze zanim sie znajdzie moze minac ten niesiac lub trzy miesiace wiec jesli tak to wszystko OK- kazdemu moze sie zdarzyc.

Gość Facet_Gość
No obiad czasami ugotuję jak mi się zachce. Z tym nie ma problemu. Nie czuję potrzeby szukania pracy. Ona nieźle zarabia i jest OK.

Gość rjana
musisz wiedziec ze z czasem jej zauroczenie twoja osoba minie i wyrzuci cie na bruk- co wtedy poczniesz? mojej kolezanki chlopak kiedys tez robil podobnie- z tym ze on pracowal ale w zasadzie wszystko wydawal na glupoty- papierosy, jedzenie na miescie z kolegami itp. pewnego razu kolezanka przejrzala na oczy- spakowala go i wystawila mu walizke do korytarza. powiedziala wprost co jej sie nie podoba. po okolo miesiacu chlopak przyszedl poinformowac ja ze znalazl lepsza prace- przyjela go ale kazdy ma jakies zobowiazania finansowe- ona placi za swiatlo on za gaz itp.

Gość Facet_Gość
Czemu jak facet pracuje, a dziewczyna nie to jest to akceptowalne społecznie, a jak jest odwrotnie to już ludzie krzywo się patrzą?

Gość stal damascenska
duch ducha nie w****** :classic_cool:

Gość Facet_Gość
W końcu pozytywny oddźwięk. Dzięki Larry.

Gość gość
Jak facet pracuje a kobieta nie, ale zajmuje się domem, to jest to akceptowalne społecznie. Jeśli baba cały dzień pierdzi w stołek i czeka aż z nieba spadnie kasa to już nie. W drugą stronę dokładnie identycznie wg mnie - nie żyjemy w paleolicie

Gość gość
Może gdzieś w patologii, ani ja takiego czegoś nie akceptuję ani nikt z moich znajomych.

Gość gość
Zapewniam cie ze jesli piszesz prawde wroci to do ze zdwojona sila