Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobno dziewczyna ktora

Polecane posty

Gość gość

caly czas wybacza bledy swojemu facetowi , wierzy ze on sie zmieni na lepsze bo go kocha. co jesli ten d**ek nadal jest dupkiem i sie nie zmienia ?? warto pakowac sie w taki zwiazek i cierpiec przez niego ?

Gość gość
na wyspach bergamutach podobno jest kot w butach widziano takze osla ktorego mrowka niosla...

Gość gość
Nie warto wybaczać błędów, liczyć na zmianę na lepsze, nie warto pakować się w takie bagno, jak wszystko już znasz. Amen!

Gość ghostA
hahaha dokladnie ja bylam z facetem poltora roku przez caly ten cas mnie okamywal , oszukiwal, okradal .. wmawial ze mnie kocha ze sie dla mnie zmieni fakt ze kumple poszli w odstawke i wolal kazdy czas wolny spedzac ze mna ale te klamstwa oszukanstwa z jego strony dalej byly dlatego go zostawilam mowil ze kocha nad zycie ale czy mozna kochac i tak podle klamac, jeszcze prosto w oczy mowil ze jest ze mna szczery, ze nigdy mnie nie oszukal i ze nie klamie.. oszust jeden facet sie nie zmieni!!!

Gość ghostA
facet sie nie zmieni , jakiego sobie wezmiesz takiego bedziesz miala :D

Gość gość
moze jedynie skarpetki po sobie sprzatac :D ale jak byl kretacz, oszust, czy pijus to juz sie nie zmieni