Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem już zmęczona tym gadaniem księży o jakimś gender. Są jak zdarta płyta

Polecane posty

Gość gość

Ciagle jacys zboczency, przebieranie w sukienki i inne p*****ly. Mieszkalam przez 5 lat w Danii i nie widzialam jakos facetow w sukienkach, kobiet z wąsami, seksu w miejscu publicznym i powszechnej dewiacji. O co chodzi temu klerowi ? Męczą ludzi, zwlaszcza tych ciemnych, ktorzy nic z tego nie rozumieją. Niech kler powie wprost, ze boi sie rozpadu kosciola i utraty wplywu na ludzi, polityke i ich portfele. Bo przeciez tylko o to chodzi

Gość gość
nie, no to proste jest jak budowa cepa baby do garow i rodzenia dzieci, chlopy z problemami do kosciola pod haslem chlopy z problemami nie mam na mysli doktora harrisa i jego lokalnych nasladowcow oczywiscie 🖐️

Gość gość
Sama sobie odpowiedzialas na pytanie. Nagadac, zamęczyc lud, wcisnąc kit i odwrocic uwage od prawdziwych problemow. Kto jak kto, ale kosciol i politycy opanowali to do perfekcji :P

Gość gender to marksizm
a ja mam dość tego srania o gender przez genderowcow, tego pitolenia że baba to potencjalny chlop a chlop to baba, i w zasadzie każdy sam sobie może wybrać czym chce być -tak jakby tego natura sama nie ustaliła...

Gość gość
co bys powiedzial na dyskoteke podczas mszy?

Gość gość
Obecnie baby przeciez wybierają bycie mezczyznami, a faceci babami. Baby zachowują sie jak faceci, a faceci nosza spodnice tj sutanny. Swiat oszalal

Gość dupa_biskupa
nie mam nic przeciwko facetowi w kiecce do momentu do ktorego WIE PO CO JA NOSI

Gość gość
a ty biskupie po co ją nosisz ? po co macie sutanny ? przeciez w tym jest gorąco, jest to brzydkie, ciezkie, niepraktyczne.

Gość dupa_biskupa
ja nie jestem biskupem jestem jego dupa a chadzam w spodniach, bo rownowaga w przyrodzie musi byc zachowana

Gość gość
jedyni faceci w sukienkach to księża. Kto tu jest gender?

Gość gość
To jest to ze Kosciol wtyka nos we wszystko. Niech kazdy bedzie tym Kim chce i nikomu nic Do tego. Jesli facet chce sie za kobiete przebierać prosze bardzo. A za tekst kobiety Do garow moglabym walnac...

Gość gość
to walnij.Się w łeb, może zmądrzejsz trochę/ w genderyzmie chodzi o to żeby każdy bzykał sie z każdym, dzieci z rodzicami,dorosli z zwierzętami i tede i tepe

Gość gość
o i nawet z dziecmi i zwierzętami ? Z ufoludkami tez ?

Gość gość
niestety ludziom się wydaje, że to głupi księża panikują bo chodzi o przebieranie się w sukienki - a to chodzi właśnie o to żeby bez jakichkolwiek uczuć każdy z każdym się pieprzył - poczytajcie i pooglądajcie to co zapodałem w linku wyżej

Gość gość
sprawdźcie programy, jakie są wytyczne tzw. seksedukatorów - w wieku 6-9 lat czerpanie przyjemności z masturbacji a w zakresie 9-12 lat ŚWIADOME!!!! podejmowanie aktywności seksualnej!!! KOSZMAR!

Gość gość
up

Gość gość
księża są bardziej gender niż sam gender, chodzą w sukienkach udają że nie ****ają czy masturbują tymczasem to ściema....

Gość gość
Zagranicą sa takie programy i jakos nie ma tragedii, ludzie zyją normalnie. Niepotrzebne bicie piany, lepiej sie zajmijcie tym co robią politycy, jak nas okradają, nasze emerytury i mowią, ze to dla naszego dobra. To są prawdziwe problemy :( Poza tym szybko rosnie liczba bezdomnych, komornicy masowo wywalają ludzi na bruk

Gość gość
Normalnie ? W Sejmie nie ma księży za to jest chłop udający babę -więc kto propaguje propagandę księża czy genderowcy?

Gość gość
a w kosciolach są faceci w sukienkach, udający ze seks dla nich nie istnieje, a jednak go uprawiają... kto tu jest nienormalny ?

Gość gość
Oni wiedzą to co im powiedział ksiądz Oko i Grodzka :classic_cool: czyli g***o

Gość ttt5555
He a wy w ogóle chodzicie do Kościoła że tak nagle sie przejmujecie co robią po godzinach ? Różnica taka że do Kościoła chodzi kto chce a Sejm niestety przyjdzie do każdego z durnymi prawami tam tworzonymi -czy ktoś chce nie czy nie .

Gość gość
ttt5555 - ktoś ich chyba wybrał nie ? :classic_cool: jak wybrali, to mają prawo siedziec