Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie teksty was odpychają

Polecane posty

Gość gość
Dzisiaj rzeczywiście nie najlepiej :p

Gość gość
Czyli głownie odpychają ceny. Co jeszcze? Jak np jesteście na urlopie i tych restauracji jest bardzo duzo to co was skłoni do przyjścia do tych restauracji na kolacje? W dzien przykładowo zwiedzacie i przy okazji rozgladacie sie za ciekawa restauracja.

Gość Tak szczerze wam powiem
Moj maz otworzył własna mała restauracyjkę. Wszystko jest ok. Ceny konkurencyjne, świeże, lokalne produkty, fajny wystrój. Ale niestety albo stety mieszkamy w miejscu typowo turystycznym i ludzie sa bardziej na sezon. W sezonie wiadomo ze bedzie pełno ludzi, ale poza sezonem raczej jest ich niewiele a konkurencja spora. Wiec chce zrobic cos aby przyciągnąć lokalnych klientów a nie tylko turystów. Stad moje pytanie. A odnośnie tematu to złe sie wyraziłam ale wczoraj sie wkurzylam jak zobaczyłam nad drzwiami mała flagę z nazwa restauracji a pod nią napis "dobre jedzenie". I to ma niby przyciągnąć klienta? Koncze prace i jadę to flagę ściągnąć, bo jak dla mnie klientów to nam nie przysporzy :(

Gość gość
Ja zawsze patrzę czy jest jakis kącik zabaw dla dziecka. Mały ma 3 lata i nie wysiedzi grzecznie na krześle. W naszej miejscowości jest taka restauracja.Chodzę tam najczęściej gdy otwieraja ogródek piwny (czy jak to się tam nazywa). W kącie zrobili maleńki plac zabaw - dali plastikowy domek, ślizgawkę, bujaczek i mikro piaskownicę. Dzieci chętnie się tam bawią, a rodzice i inni goście nie muszą znosić wrzasków i zaczepek znudzonych malców. Fajna opcja.Do tego wprowadzili menu dla maluchów.

Gość gość
Ja interesuje sie marketingiem i powiem ze w przypadku takich miejsc jak Twoje najlepiej sie sprawdzaja jak ktos juz powiedzial ulotki do mieszkan (najlepiej z kuponem rabatowym waznym 3 mce). Mozecie tez robic imprezy tematyczne a konieczna jest strona www i fanpage na FB