Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście zrobiły gdyby facet przyjechał na randke takim samochodem?

Polecane posty

Gość alrauna09
Pomyślałabym, że jest wielbicielem PRL-u, ale coś nieporządnym (ach te plamy na maluchu)

Gość gość numer jeden
raczej nie dojechałby i nici z randki

Gość gość
zdecydowanie wole pierwsza wesje, choćmugłbybyc w lepszym stanie. Tym drugim jeździ zapewnie jakiś laluś pokroju Bibera:D zdecydowanie bardzej wolę auta terenowe , niż takie opływowe, malusie bógwieco:P

Gość gość
jesuuu mÓgł :D:D:D:D

Gość gość
Nie wiem czy bardziej jarałabym się odrestaurowanym trabantem czy Jagiem. Serio... Choruje i na staruszki i na tego bryta...

Gość gość
to nie wierz i tak Cie nigdy nie bedzie stac ani na jedno ani na drugie. Dobrze zrobiony zabytek tez może kosztować kupę kasy. Nie mniej jednak uniwersalnym narzędziem do rozkładania moich nóg jest wszystko co ma Spirit of Ecstasy na masce.

Gość ZaczarowanaPannaAnna
gdyby to był ten pierwszy to zapewne lekko bym się uśmiechnęła, a potem zapytała delikatnie czy nie chciałby go odrestaurować :) Gdyby chciał to chętnie bym się zangażowała - gdyby to był ten drugi, poczułabym się nieswojo... drogie samochody to nie jest coś z czym mam do czynienia na codzień, bo nie obracam sie w towarzystwie bogatych ludzi, bo sama groszem nie smierdzę. A zapewne i w pierwszym i w drugim przypadku chciałabym namówić żeby dał mi poprowadzić :D