Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktoś z sąsiadów zostawił mi pod drzwiami gówno na gazecie. Nie lubią nas tutaj

Polecane posty

Gość gość

To przykre, ze ludzie w taki sposb postepują. Nie zrobilo tego dziecko, bo w naszej klatce dzieci nie ma, poza jednym ale ma 3 laltka. Jest jeden nastoletni chlopak, ale jestem pewna ze on na pewno by tego nie zrobil, mamy z nimi dobre kontakty. Podejrzewam dwie niesympatyczne rodziny, ktorzy nawet dzien dobry nie mowią, patrza na ciebie jakby cie mieli zabic, nie wolno wyjsc nawet na balkon i spojrzec na nich, bo uznają ze ich podglądasz. Mojemu mezowi ich corka pokazala języka, gdy wracal ze sklepu a ona stala z psem na trawniku. Przyrzekal, ze sobie tego nie zmyslil Co robic z takim bydłem ? Bo jak tak dalej pojdzie trzeba bedzie szukac innego mieszkania

Gość gość
3 letnia córka pokazała język i się przejął, czy dorosła córa sąsiadów? na waszym miejscu rozpoczęłabym g***ową wojnę.

Gość gość
co za przedszkole:o

Gość gość
Napisz list - zaadresuj go neutralnie do wszystkich sasiadow - cos z gatunku, ze dnia tego i tego znalezliscie cos pod waszymi drzwiami oraz ze zostawianie wlasnych odchodow pod cudzymi drzwiami jest totalnym naruszeniem cudzego terytorium i takie tam - uzyj slow ostrych ale zrob to inteligentnie. Dodaj w tym liscie ze jezeli taka sytuacja sie powtorzy to zglosisz ten fakt na policje itd. Wywies ten list na klatce schodowej - tak zeby wszyscy sasiedzi widzieli. Uczul ich ze nie jestes w stanie podjac konkretna akcje zamiast dac sie oglupic.

Gość gość
Śmierdząco :D

Gość gość
Wywieś ten list z zawiadomieniem że coś znalazłaś. Możesz powiesić numery telefonu do wyrywania gdyby ktoś chciał odzyskać swoją własność.

Gość gość
**Uczul ich ze JESTES w stanie podjac konkretna akcje zamiast dac sie oglupic.

Gość gość
"Wywieś ten list z zawiadomieniem że coś znalazłaś. Możesz powiesić numery telefonu do wyrywania gdyby ktoś chciał odzyskać swoją własność." DOBRE!!

Gość gość
co za bzdury z tym listem. i ty myślisz, że ktoś się tym przejmie? nie lubią was może za głośny seks. nikt nie lubi takich atrakcji w środku nocy i dnia :P

Gość gość
Moze probuja dyskretnie nawaizac kontakt?

O, weź przyklej ... w woreczku do szyby na klatce i informacją, że coś znalazłeś.

Dnia 31.03.2014 o 23:31, Gość gość napisał:

Moze probuja dyskretnie nawaizac kontakt?

Jezu, padłem :-D

Napisz ogłoszenie parafialne,  ktoś z lokatoròw sra przed drzwiami,  umieść  w widocznym miejscu,  ta osoba czuje się anonimowa  więc niech wszyscy wiedzą.