Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MELANINA

DIETA WARZYWNO OWOCOWA

Polecane posty

Gość MELANINA

Zima co roku zaskakuje na polskich drogowców , wiosna z kolei przychodzi zawsze w momencie kiedy jeszcze mamy tu i tam nieco za dużo ... przynajmniej mnie znowu zaskoczyła.... Od jutra podejmuję wyzwanie do Świąt , dieta warzywno owocowa - 20 dni . Kto ze mną ? :D

Gość MELANINA
ważę 57 , 55 , 56 kg , a dzisiaj pewnie z 58 ... moja waga to ruchome 3 kg , mam 30 lat , 160 cm , pragnę pozbyć się tego balastu , moja wymarzona waga to 50 kg , dopóki paliłam papierochy tyle wazyłam , po odstawieniu trucizny przyczepiło się do mnie kilka kilogramsów i trwa to juz 2 lata , chcę z tym skończyć!!!

Gość MELANINA
Zamierzam jeść rano na surowo , w pracy też na surowo i wieczorem gotowane bo na ciepło i pieczone np.jabłka boję się bo niespecjalnie lubię warzywa i owoce ale jeszcze bardziej nie lubie swojej oponki ...

Gość MELANINA
Bardzo będzie mi miło jak Ktoś zajrzy w moim marzeniem jest współtowarzyszka niewoli - no bo nie oszukujmy się , taka dieta to nic przyjemnego ... niestety na racjonalne odżywianie nie ma czasu , to będzie po etapie uderzeniowym kiedy zejdzie ten parszywy balast

Gość MELANINA
nikt nie ma ochoty się przyłączyć do wiosennego oczyszczania ? może coś się zmieni rano ... mam nadzieję :)

Gość gość
zeby złagodzic skutki to jedz kasze jaglana pij pokrzywe u mnie juz rosnie sok brzozowy terz oczyszcza i juz z tydzien czasu leci ewa dąmbrowska na yutube odsłuchaj obejzyj to warzne dla ciebie

Gość gość
ocet jabłkowy terz pomaga przyspiesza metabolizm

Gość MELANINA
cześć :D jestem na razie w dobrej formie , mam nadzieję że się to nie zmieni ... zjadłam pudełko pomidorków koktajlowych i jabłko , mam w torebce jeszcze dwie pomarańcze , na obiad zamierzam zjeść warzywa na patelnię , z tym octem jabłkowym to faktycznie dobry pomysł , wiem bo moja mama stosowała . nadal nie ma Nikogo chętnego do walki, , ze mną ? :)

Gość ochoczo praktykująca
Dostałam taką dietę od strony terapiasokami.pl ale tam jest napisane, ze mozna ją stosować maksymalnie raz na 3 miesiące. To również dieta oczyszczająca organizm, każdemu przyda sie taka terapa. Ponadto leczy z zakwaszenia, z tego, co się orientuję. Nie muszę wspominać chyba, ze efekty są znakomite?

Gość MELANINA
jakie masz efekty ? :)

Gość MELANINA
aha , za\ważyłam się rano i tak jak przypuszczałam ważę 58 kg , nie dziwi mnie to , wiem nawet czy sobie zapracowałam na taki wynik ... teraz zważę się dopiero w sobotę

Gość ochoczo praktykująca
W tydzień zleciałam 4 kg :) Jeśli nie schodzisz z wagi, warto sie mierzyć centymetrem, zwykle pomiary koiły moje nerwy :)

Gość MELANINA
jesteś w trakcie tej diety czy już ją przeszłaś ?

Gość MELANINA
możesz mi napisać z jakiej wagi startowałaś ? i czy ćwiczysz dodatkowo ?

Gość Paolaaa
Hej. Ja się chętnie przyłącze,aczkolwiek od razu naznaczam że jem warzywa,owoce i kefirw/jogurty naturalne czasem owsianke albo jakąś zupkę, ale ogólnie przede wszystkim podstawa od pewnego czasu u mnie to warzywa i owoce właśnie. Jeśli mogę Ci doradzić to nie jedź jabłek wieczorami-najpóźniej między 18 a 19 co najwyżej bo potem ci się cukier z jabłek odkłada....

Gość MELANINA
Hej , hej :) Bardzo się cieszę że się do mnie odezwałaś :) Ja swoją dietę też zmodyfikowałam o ryby , jeden posiłek dziennie to ryba pieczona w foli lub na grilu . Powiem Ci że po wczorajszym dniu na owocach i rybie no i 45 minut bieżni to w rezultacie dzisiaj na wadze - 1,7 kg :) jakby tak leciało to rewelacja :) czyli dzisiaj na wadze 56, 3 :) moje menu na dzisiaj to jabłko , pomarańcza , kiwi , filet z dorsza , cukinia grilowana

Gość MELANINA
Pomidorki koktajlowe są super zapychaczami , małe słodziutkie , pycha :) boję się nieco napadu głodu , jak wiele z nas mam taki problem że przychodzi moment nieodpartej pokusy na jedzenie , niestety ja wtedy nie jem tylko żrę , wszystko co mi w ręce wpadnie , ostatnio miałam tak przez weekend , mój mąż dostaje szału kiedy to robię , zazwyczaj znajduje jakieś upchane pudełka po czekoladkach ... mówi że boi się że mam coś nie tak z psychiką , bo jak wykształcona zadbana kobieta może robić takie rzeczy ... On tego nie kuma tym bardziej że sam jest z typu FITNESS , życie sportowe , zdrowe żarcie ... w zasadzie kłótnie u nas są najczęściej na tle jedzenia , tzn mojego obrzarstwa albo lenistwa tzn kiedy wymyślam debilne powody żeby się nie ruszać , potem płaczę i wściekam się kiedy coś pęka , a wiem że to moja wina , nawet moja córka pyta - mamo dlaczego Ty tak robisz? ciągle się odchudzasz a w nocy zjadasz wszystkie słodycze .... :(

Gość MELANINA
Ho ho ho :) 55.5 :)