Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość caroliwa

Depresja przyjaciela po rozstaniu z dziewczyną

Polecane posty

Gość caroliwa

Witam Was wszystkich. Mam problem, mam wspaniałego przyjaciela, kilka miesięcy rozstał się z dziewczyną. Na początku po rozstaniu wystarczały mu rozmowy, zaraz szybko zapominał o tym co było, co się wydarzyło. Niestety ostatnio od kilku tygodni jego stan jest coraz gorszy. Uważa że rozstanie jest jego winą, że w związku nie był prawdziwym facetem. Nadal ją kocha i nadal o niej myśli. Zaczął nałogowo pić, nie śpi w nocy bo miesza napoje energetyczne z alkoholem i to nie pozwala mu zasnąć. Żyje normalnie - pracuje, spotyka się ze znajomymi, imprezuje ale żadna kobieta mu nie w głowie. Nadal jest tylko ona. Nie może na siebie patrzeć w lustrze, płacze. Wini się dosłownie za wszystko. Bardzo chciałabym mu pomóc. Rozmowa z nim pomaga ale tylko na chwile. Może Wy wiecie jak postępować z osobami tego typu. Mam wrażenie że to już depresja, boję się że zrobi sobie krzywdę a mieszka sam więc nie można go stale pilnować. Będę bardzo wdzięczna za pomocne odpowiedzi.

Gość gość
Ile on ma lat? I dlaczego się rozstali?

Gość gość
Tak konczy facet ktoremu zależy

Gość gość
kobieta, którą kocham powiedziała mi, że nie jest w stanie rozbudzić w sobie głębszego uczucia i dlatego powinniśmy się rozstać. zostać serdecznymi przyjaciółmi, spotykać się, rozmawiać bawić ale już na innym poziomie. boze! miałem takiego doła, że masakra. nie miałem na nic ochoty, wiedziałm, że to Ta jedyna i właśnie ją utraciłem. Zdesperowany zamówiłem urok miłosny ( koleżanka która od zawsze interesowała się magią poleciła mi pewnego rytualistę, jego mail perun72@interia.pl) nie wierzyłem w działanie, ale jednak po 3 miesiącach dziewczyna wróciła do mnie. Te 3 miesiące oczekiwania to była męka, ale warto było czekać, jestem niezmiernie szczęsliwy!!

Gość gość
Przyzywam to samo od 6 miesięcy. Totalna rozpacz. Nienawidzę siebie.

Gość gość
Z magią zwłaszcza czarną nie ma żartów. Lepiej kierować się w stronę światła. Biała magia też działa, o czym sama się przekonałam. U mnie pomógł rytuał z http://magia-anielska.pl

Gość znowuż spamisko
1.59 znowu ten spam Gdzie nie wejdę, tam wszędzie to samo powklejane Odkopujesz nieprzerwanie tematy dinozaury czwarty dzień, nawet w nocy Przestań zaśmiecać forum Załóż sobie swój temat i tam wklejaj ten spam do woli