Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nie wkurza was rozkaz rodzenia co rok lub 2 i posiadania 20 , 30 dzieci

Polecane posty

Gość gość

lub kilkunastu?

Gość gość
Jaki rozkaz, gdzie ty mieszkasz w Turkmenistanie? :D. Ja jesteś słaba to każdy nowy trned , modę odbierzesz jako narzucenie dlatego świat nie jest dla słabeuszy.

Gość gość
zrób pierwszy raz coś dobrego dla społeczeństwa - powieś się na gałęzi, bo pier(d)olisz głupoty niedo)ebie faszystowski

Gość gość
chyba w kazdym kraju jest taki terror presja rozkaz propaganda i obowiazek rodzenia co rok lub 2

Gość gość
I co ty zamierzasz rodzic :-) zejdz na ziemię

Gość gość
hmm coś w tym jest :P ja mam jedno dziecko i juz slysze komentarze no to kiedy drugie? jedynaki to samoluby wiesz? lepiej jak bedzie miec rodzenstwo, dawniej kobiety rodzily po 5 dzieci i potrafily wychowac w zgodzie i bla bla bla ja nie jestem jakąs króicą ze mam rok albo co dwa lata rodzic.. a znam dziewczyne ma 4 dzieci rok po roku cesarki masakra...

Gość gość
Ale kto komu rozkazuje? Bo tak do końca nie wiem.

Gość orle gniazdo
inkubatory Owsiaka - kto za a kto przeciw? :classic_cool:

Gość gość
chyba nie rozkazuja ale gadaja, docinaja ze jedynaki sa beeee lepiej miec gromadke bo tak wypada :P

Gość gość
Gdzie wy zyjecie?? Kto wam rozkazuje albo dogaduje? Zmiencie towarzystwo, a jeszcze lepiej znajdzcie se jakies hobby, od razu sie przestaniecie p*****lami przejmowac.

Gość gość
Tu jakis przygłup co pewien czas wpisuje takie teksty o rodzeniu kilkudziesięciu dzieci. Nie wiem czy ma nie po kolei w głowie czy go to bawi (choc jedno nie wyklucza drugiego)

Gość gość
Autorka temu tematu powinna sie leczyć.

Gość gość
ten z****** wątek już był. Poza tym, kto ci k***a każe. Może psychiatra ci pomoże???????????????

Gość gość
zewszad plynie taki rozkaz

Gość gość
az strach sie bac

Gość gość
co za denny swiat

Gość gość
a durne baby tego sluchaja

Gość gość
30 dzieci? ale wymyśliła...

Gość gość
raz pisalo o brazylijce ktora ma 36 dzieci i Polce 27 letniej ktora ma 10 dzieci -taki jest terror presja rozkaz propaganda i obowiazek rodzenia co rok lub 2 i posiadania kilkanasciorga, 20 lub 30 dzieci

Gość gość
W psychiatryku wydają takie rozkazy?Dziwne, zgłoś na najbliższej wizycie,że te leki co dostajesz nie działają. Nie słuchaj głosów , Napoleona i Judasza, będzie lepiej.

Gość gość
media i grupa trzymajaca wladze taki rozkaz daja i propagande prowadza

Gość gość
jest przesladowanie bezdzietnych i jednodzietnych

Gość gość
tak robi grupa trzymajaca wladze

Gość gość
rozkaz a kto rozkazuje ja swiadomi chce miec dwojke lub trojke niedawno urodzila corke i szczrez posiadanie dziecka jest najpiekniejszym uczuciem jakiego mozna doswiadczyc w zyciu to radosc i nadzieja na lepsze jutro :) i nie jestem siedzaca kura domowa mam prace

Mam dwoje dzieci z dwuletnia różnica trzecie też będzie 2 lata młodsze od drugiego i nikt mi nie rozkazuje ze mam rodzic sama chce i na trójce się skończy. Kobieta lubi jak jej tematy maja wzięcie dlatego tak wymysla

Gość gość
grupa trzymajaca wladz zwalcza antykoncepcje i dlatego kobiety rodza jak kroliki zwlaszcza na wsi

Gość gość
no ja mieszkam na wsi i mam jedno dziecko od dwunastu lat niezmiennie :classic_cool: moja siostra też ma jedno dziecko ale 15 letnie mieszka dwa domy dalej w tej samej wsi więc słaba ta twoja grupa trzymająca władzę i zwalczająca antykoncepcję

Gość gość
Lecz się dziwczyno na banię, bo chora jesteś poważnie.

Gość gość
byl raz artykul o wsi -wies nie mowi o seksie , wies rodzi- od zawsze na wsi miec 4-9 dzieci jest oczywiste jak oddychanie a miec dwycyfrowa liczbe dzieci to powszechne durne wiesniaczki stosuja antykoncepcje 10 razy rzadziej niz miastowe i dlatego rodz a jak kroliki i na wsi czeste jest dzieciobójstwo

Gość gość
No właśnie, gdzie wy żyjecie?? W Polsce to jest tak: połowa trzydziestolatków nie wie co to etat, jedna trzecia wciąż mieszka z rodzicami. Na dzieci decyduje się coraz mniej osób, a ci co się decydują na ogół poprzestają na jednym, bo na więcej ich nie stać. Państwo zniechęca do rodzicielstwa jak tylko może: brak żłobków, opieki medycznej, infrastruktury (choćby głupich kibli na placach zabaw), wysokie podatki, bezrobocie. W tym kraju odczuwacie jakąś presję? Ja raczej czuję, że Polska zniechęca mnie do prokreacji.