Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nie wkurza was rozkaz rodzenia co rok lub 2 i posiadania 20 , 30 dzieci

Polecane posty

Gość gość
na wsi baby rodza jakkroliki

Gość mieszkam na wsi
"byl raz artykul o wsi" i stąd znasz polską wieś? GRATULACJE! ale nie obrażaj mnie ja mam jedno dziecko siostra też najwięcej dzieci ma moja sąsiadka aż troje i nikt dzieci nie morduje, nie obrażajcie ludzi ze wsi! "durne wiesniaczki stosuja antykoncepcje 10 razy rzadziej niz miastowe" czyli ja jestem też durna choć jestem w mniejszości stosującej antykoncepcję, bo mieszkam na wsi? lecz się! mordowanie dzieci na wsiach powiadasz.... zwłaszcza we wsi zwanej Łodzią :D ostatnio o niej głośno.

Gość gość
prawie wszystkie wiesniaczki stosuja metody naturalne i dlatego sa ohydnymi spasionymi wielorodkami i masowo dopuszczja sie dzieciobójstwa- ciala noworodkow zakopuja w ziemi lub skrywaja w gnojowce-taka jest prawda o polskiej wsi -gdzie higiena i rozrodczosc s a na poziomie sredniowiecznym

Gość gość
prawie wszystkie wiesniaczki stosuja metody naturalne i dlatego sa ohydnymi spasionymi wielorodkami i masowo dopuszczja sie dzieciobójstwa- ciala noworodkow zakopuja w ziemi lub skrywaja w gnojowce-taka jest prawda o polskiej wsi -gdzie higiena i rozrodczosc s a na poziomie sredniowiecznym xxx tak dokładny opis, widzę że opisujesz siebie skoro tyle wiesz :classic_cool:

Gość gość
wies jest na poziomie sredniowiecznym -baby rodza jak kombinaty

Gość gość
i dlatego jest przeludnienie straszne