Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bezdomne psy

Polecane posty

Gość gość

wrrr mam juz dosc:/ od ponad tyg walesa sie bezdomny pies kolo mojego domu przeganiam strasze nic nie dziala a nie jestem jeszcze ogrodzona to niestety biega. dodatkowo gryzie sie psem mojej ciotki ktory rowniez biega luzem (dzis nawet ciotka sie obrazila bo mialam dosc tych siersciuchow) ale do rzeczy. co z nimi zrobic??? dzwonilam do gminy ale pani powiedziala ze musi sie naradzic co w tej sprawie i miala oddzwonic i oczywiscie chyba sprawe olali. czy pozostaje tylko niehumanitarny sposob?:)

Gość gość
Trutka i tyle, albo polej go gorącą woda, może się odczepi.

Gość gość
jak tylko wychodze w domu ucieka jak najdalej ale jak nas nie ma lub jestesmy w domu to przychodzu nawet pod drzwi.

Gość Jołanna
A nie możesz mu pomóc po prostu, tak po ludzku??? Może jakaś wizyta u weterynarza...znam niedrogiego..tylko ze w chorzowie, nie wiem czy pomoge...http://www.weterynaria.slask.pl/kontakt.htm albo do schroniska zawieź

Gość Jozwik
Można też z takimi seks uprawiać są całkiem niezłe

Gość gość
Jakby tak pozbywać się wszystkich, których nie lubimy w humanitarny sposób to ty pewnie byś już nie żyła. Weź głupia babo użyj mózgu boś głupsza od tego psa

Gość CHYTZEL
podaj adres urwę mu łeb u samej doopy

Gość gość
Nie to może lepiej go wspomóc jakoś jeśli nie do domu to wziąć go chociaż na podwórku.

Gość CHYTZEL
Ja psiakami handluje na wsi, muszą być świeże bo ludzie tam robią z tego smalec

Gość CHYTZEL
Jak się martwisz czy będzie się męczył to ja to załatwiam szybko i bezboleśnie nawet nie zdąży pisnąć.

Gość gość
I to sie własnie nazywa empatia . Czy czlowiek schodzi na psy ? Oj nie Człowiek schodzi na szmatę .

Gość gość
Zadzwon do najblizszego schroniska, do animalsow, oni maja interwencje, powiedz, ze blaka sie bezdomny pies, powinni przyjechac i go zabrac, tylko musisz przyplnowac zeby nie uciekl, albo zlapac. Ja tak dzwonilam jak psa znalazlam, ale n sie blakal po glownej ulicy w miescie i zal mi go bylo, wzielam go do domu, nakarmilam i zadzwonilam do schroniska, przyjechala babka i go zabrala. Miej troche serca kobieto. Tylko sprawdz czy to dobre schronisko, u mnie jest dobre w Gdyni, duzo wolontariuszy tam sie zajmuje psami, wychodzi na spacery, schronisko jest rozbudowywane.