Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podejrzenie ciązy

Polecane posty

Gość gość

hej dziewczyny ! Mam taki problem, wiem moze to glupie, ale zamiast was się tu pytac powinnam zrobic test, ale strasznie sie boje. Otoz zawsze sie mowilo, ze w ciaze to sie zachodzi do 16 17 dnia cyklu. To byl moj 21 dzien, rowny tydzien przed miesiaczka wiec stwierdzialam ze to nie mozliwe, nie myslalam o tym w ogole. Z parneterem bardz dlugo stalismy sie o dziecko az nagle sie udalo, poronilam niestety i od tamtej pory, boje sie zajsc ponownie w ciaze. Teraz jednak okresu nie mam juz tydzien, miely dwa tyg od stosunku. Zauwazylam jedynie u siebie ze swedza, pieka mnie brodawki, takie dziwne uczucie, cycki jakby wieksze, takie pelne w srodku, od 2 dni boli mnie zoladek wieczorami, czy czesciej sikam nie wiem bo zawsze duzo sikalam, cera mi sie poprawila i najwazniejsze boli mnie jakbym miala miesiaczke, czasami czuje ze mi jakby "leci" lece sprawdzic ale niestet okresu nadal brak. Czy mysliscie ze to moze byc ciaza czy sobie za bardzo wkrecam ?

Gość gość
jak dla mnie na jakieś 80 % jest to właśnie ciąża. Też zaszłam 20 dnia :) nie rób jeszcze testu, bo ja zrobiłam parę dni po spodziewanej @ i wyszedł negatywny, ucieszyłam się ale następny, tydzień później wyszedł już pozytywny :) Powodzenia !

Gość gość
wszystko jest możliwe, choć dość mocne te objawy jak na 2 tygodnie od zapłodnienia.Ja przy dwóch ciążach o tym czasie miałam tylko wodniste upławy/zaczęłam stosować wtedy lactovaginal/ reszta przyszła po zrobieniu testu czyli jakieś 4 tygodnie od zapłodnienia. Z tego co pamiętam to test może być wiarygodny 10 dni po zapłodnieniu.