Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milcia222

Oczyszczanie

Polecane posty

Gość milcia222

Hej, mam pytanie gdzie najlepiej udac sie na oczyszczanie organizmu? Ktos cos poleci?

Gość karolcia8866
Ja mialam oczyszczanie organizmu robiona w Vimedzie, detoksykacja jelit i watroby czyli hydrokolonoterapia. Zabieg malo przyjemny ale jaka ulge sie czuje pozniej :) polecam :)

Gość starsza pani66
Swietnie tez oczyszczaja diety stosowane przez wyzej wymeniona klinike, gdone polecenia. Ludzie znaja sie na swojej robocie

Gość tobisz5
Myślę, że oczyszczanie organizmu możesz zrobić sama, ale na początek będziesz musiała wiedzieć dlaczego należy oczyszczać organizm, jelita, regenerować wątrobę, a dopiero później poznać skuteczne sposoby, żeby to robić. Sposobów jest wiele i pewnie każdy ma coś w sobie. Na mojej stronie znajdziesz tekst o oczyszczaniu organizmu, dowiesz się po co należy oczyszczać organizm przynajmniej raz do roku, a następnie zobaczysz skuteczny sposób na oczyszczanie, które będziesz mogła wykonać sama w domu. http://supershape.pl/oczyszczanie/

Gość karolinaxxx
Nie polecalabym oczyszczac organizm samemu, bo mozna nabawic sie tylko nieprzyjemnosci. Nawet i oczyszczajac organizm dieta, to nalezy aby ktos nad nami spraowal opieke. Ogolnie uwazam ze wszystko co zwiazane ze zdrowiem powinno byc nadzorowane przez specajlistow a oczyszczanie to juz wogole.

Gość tobisz5
Nie widzę problemu. Każdy chętny może zgłosić się do naszych specjalistów i pomożemy każdej osobie w doborze odpowiedniej kuracji oczyszczającej. Można wspierać oczyszczanie poprzez dietę i naturalną suplementację. Jest to proces, który nie może nam zaszkodzić, a jedynie pomóc, ale trzeba to zrobić możliwie dobrze, żeby uzyskać najlepsze efekty.