Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

papierosy

Polecane posty

Gość gość

Nie paliłam juz z 3 miesiące i wgl mnie nie ciagnwlo AZ do niedawna po prostu nie mogłam wytrzymać i dzisiaj kupiłam paczkę spalilam juz 3;( nie chce znowu zaczac ..

Gość gość
I źle mi z tym;(

Gość gość
Naug powraca

Gość gość
Nie chce ale to jest silne. To prawda ze po papiesosaxh sie chudnie???

Gość gość
Taka byłam szczęśliwa ze w końcu to skonczylam bo w końcu kobieta nie powinna palić

Gość gość
:) nie będę palić jeszcze teraz zaczelam dużo ćwiczyć biegać i jeździć na rowerze tylko mi to przeszkodzie. Co do cery to ladniejsza miałam jak palilam. Nie wiem czemu ale teraz strasznie zbrzydlam

Gość gość
Myślę że przydało by Ci się wsparcie. Albo jakieś tabletki. Najlepiej jedno i drugie.

Gość gość
Takie jest moje zdanie. Kobieta powinna być delikatna a nie z fajka w gebie. Nie mam szacunku do tych kobiet co ida przez ulice z Petem. A sama lepsza nie jestem chociaż publicznie nie pale :P

Gość gość
Ze wsparciem gorzej bo mój chłopak tez zuca :) aa zabił by mnie jakby się dowiedział :)

Gość Marinta
Sprawdźcie ofertę nowych e-papierosów Belvene - http://www.belvene.com/ . Są naprawdę dobre. Jeśli lubicie zapalić to możecie spróbować, są produkowane z naturalnych ekstraktów.

Gość gość
" Co do cery to ladniejsza miałam jak palilam. Nie wiem czemu ale teraz strasznie zbrzydlam"- zbrzydłas bo pewnie sie malujesz jak biegasz i pewnie sie pocisz a to nie jest normalne zeby laska robiła sobie tapete do biegania cwiczen czy jazdy na rowerze ! dlatego Ci sie cera zesrała ;/