Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kogo z was też męczy to forum ?

Polecane posty

Gość gość

ale tu wraca, bo nie ma fajnych miejsc w sieci z tak szczerymi ludzmi?

Gość ŁaciataŻabka
mnie śmieszy:D:D Tu chyba sami anormalni siedzą, :D:D znalazłam miejsce dla siebie

Gość gość
Mnie tez relaksuje śmieszy i pokazuje jak różni są ludzie

Gość gość
Dokładnie, ja tu mam swoją odskocznie od codzienności, kocham Was wszystkich i to nie Prima Aprilis ;-) A ze idiota sie trafi czasami to normalne, w realu tez trafiaja si idioci, każdy jest w sumie idiota na swój sposob :p

Gość gość84
Mnie męczy nie tyle forum co banda debili siedząca na nim i wypisująca non stop jakieś bezsensowne pierdoły. Nawet jak jakiś temat wydaje się ciekawy to zaraz przyjdzie jeden kretyn z drugim i zniszczy ciekawie zapowiadająca się dyskusję. Z rzeczy technicznych to to, że bez rejestracji i zaśmiecaniu sobie skrzynki nie da praktycznie rady wrócić do temat np z przed dwóch czy trzech dni.

Gość gość
Bardzo fajne forum. Dla mnie to taka odskocznia od życia. Jak czytam kretyńskie posty, to leję w gacie z śmiechu. Szkoda tylko, że tak daleko od kompa mam kibelek :D

Gość gość
Dokładnie, ja tu mam swoją odskocznie od codzienności, kocham Was wszystkich i to nie:-DPrima Aprilis A ze idiota sie trafi czasami to normalne, w realu tez trafiaja si idioci:-P każdy jest w sumie idiota na swój sposob. Pozdrawiam was wszystkich z stałego ❤️ To nie mój wpis, ale ja się pod tym podpisuję. ;-) gość:-)

Gość gość
Tak jestem wsrod swoich! Czuje sie tu dobrze. :) Jak w kukulczym gniezdzie..... exactly!